Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Μαρ
Η προετοιμασια της επεμβασης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και η προσέγγιση του Ήλιου με το Χείρωνα στους Ιχθείς που θα οδηγήσει στη Νέα Σελήνη του Σαββατοκύριακου, δημιουργεί ένα κλίμα έντονης ανάγκης εκκαθάρισης ενός παρελθόντος που καταφέρνει να είναι παρόν ακόμα και χωρίς να το επιζητάς, την Τρίτη 13 Μαρτίου. 

Μία συζήτηση που επανέρχεται στο προσκήνιο, χωρίς όμως να οδηγεί και σε κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις και δράσεις, μοιάζει με τη φάρσα που επαναλαμβάνεται χωρίς όμως να προκαλεί γέλιο σε όσους την παρακολουθούν. Το αστείο είναι πλέον παλιό, οι πρωταγωνιστές ξεπερασμένοι από την εποχή τους και το σενάριο μοιάζει να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα του σήμερα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προκαλέσει την ηλεκτροπληξία του κοινού που είχε ως στόχο. Την ίδια βέβαια στιγμή, ένας πεπειραμένος σεναριογράφος, μπορεί να αντιληφθεί τι είναι αυτό που λείπει από την ιστορία ώστε να την κάνει και πάλι επίκαιρη στα μάτια θεατών που είναι φανερό πως διψούν για κάτι άλλο. 

Η σημερινή ημέρα λοιπόν μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που αναζητούν τα κατάλληλα πατήματα ώστε να αφήσουν πίσω τους παραστάσεις και δεδομένα που δεν τους ικανοποιούν. Η σημερινή ημέρα μπορεί να δημιουργήσει μία τομή ανάμεσα στο χθες και το αύριο, θέτοντας ένα σήμερα που είναι προβληματικό και πρέπει να εξυγιανθεί. Η ίαση όμως αυτή τη φορά δεν είναι μία απλή θεραπεία, αλλά θα πρέπει να σκάψει την πληγή σε βάθος και να προκαλέσει πόνο. Αυτό είναι κάτι που δεν αντέχουν πολλοί, γι αυτό και ξεκινά μία περίοδος έντονης αυτοκριτικής που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις που θα τρομάξουν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων