Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ16
Απρ
Με ροπη προς την υπερβολη
Από signingstar

Η Τρίτη 16 Απριλίου μπορεί να ξεκινά αργά, χαλαρά και κάπως νωχελικά, αφού θα πρέπει να γίνει μία σοβαρή προσπάθεια ώστε να χωνευτεί αυτό που συνέβη την προηγούμενη ημέρα και να μπουν τα πράγματα και πάλι σε μία φυσιολογική ροή. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο μπορεί να βοηθήσει την παραπάνω προσπάθεια, να γίνουν στρωτά βήματα ώστε να επανέλθει η ηρεμία και η γαλήνη, αλλά με την πάροδο της ώρας τα πράγματα μοιάζει να αλλάζουν και πάλι κατεύθυνση. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και η αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, ειδικά μετά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μπορεί να αυξάνουν τις υποχρεώσεις των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) και να δημιουργούν εντάσεις. Η ανάγκη της κατάκτησης και της διατήρησης των ηνίων στα χέρια σου, αποτελεί μία προσπάθεια που θα φέρει συγκρούσεις με άτομα που μοιάζει να είστε έτοιμοι να αμυνθείτε για τα κεκτημένα σας. 

Από την άλλη πλευρά, η επιθυμία για να απολαύσεις κάποιες στιγμές μπορεί να σε οδηγήσει στην ευκαιρία της συντροφιάς με ένα άτομο που μπορεί να καταλάβει τα θέλω σου και να περάσεις μία βραδιά χωρίς ενοχικά σύνδρομα απόλυτης ευχαρίστησης και ευδαιμονίας. Κάποιες υπερβολές ως προς τις εκφράσεις που χαρακτηρίζουν τα συναισθήματα σου ή στις διατροφικές σου συνήθειες, δείχνουν πως έχεις ανάγκη να δείξεις πως υπάρχεις, πως θέλεις να λειάνεις τις γωνίες που έχουν εμφανιστεί στη ζωή σου, πως θέλεις να ρίξεις πολύ φως στις δραστηριότητες που καταφέρνουν να κάνουν τη ζωή σου όμορφη. Κάποιες υπερβολές όμως μπορούν και να γίνουν αφορμές για συγκρίσεις που οδηγούν σε συγκρούσεις που είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια έντονα πάθη και ανεκπλήρωτους πόθους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων