Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html17
Απρ
Μια σταση για επαναπροσδιορισμο του στοχου
Από signingstar

Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω την Τετάρτη 18 Απριλίου, η οποία θα διαρκέσει περίπου πέντε μήνες, και αυτό σημαίνει πως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) και ειδικά του πρώτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο, καλούνται να κάνουν μία ανασκόπηση σχετικά με τις ενέργειες που έλαβαν χώρα το τελευταίο τετράμηνο και οδήγησαν στην έναρξη σχεδίων που απαιτούν τεράστιες αντοχές. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει μία στάση που κάνεις στην πορεία που έχεις χαράξει τον τελευταίο καιρό, ώστε να επαναδιαπραγματευθείς με τον εαυτό σου, τους όρους αυτής της αποστολής. Μπορεί να αντιληφθείς πως έχεις μπει σε μία διαδικασία που κουβαλά τεράστια βάρη, πως έχεις φορτώσει τον εαυτό σου με ευθύνες που είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας, αλλά θα πρέπει να αξιολογήσεις και κατά πόσο είναι σε θέση να σε οδηγήσουν στο στόχο που έχεις θέσει. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να εξετάσεις αν στηρίζεσαι από κάποιους, να αναζητήσεις στιγμές απόλαυσης μέσα σε αυτή την αποστολή, να κοιτάξεις την ευχαρίστηση πέρα από το οικονομικό σκέλος που μπορεί να την καλύπτει. 

Ίσως όμως να αντιληφθείς πως ο ιδρώτας που έχεις χύσει δεν έχει  την αντίστοιχη ανταπόδοση, με αποτέλεσμα να επιδιώξεις να προχωρήσεις σε μία αναθεώρηση πλάνων και στόχων. Ίσως να δειλιάσεις μπροστά στο μακροχρόνιο μέλλον της προσπάθειας που κάνεις και να ζητήσεις πιο άμεσα και βραχυπρόθεσμα οφέλη, να θελήσεις να λειτουργήσεις στο σήμερα και όχι απαραίτητα σε βάθος χρόνου. Ίσως να νιώσεις απέραντη μοναξιά αφού παλεύεις να φέρεις εις πέρας κάτι που τελικά δε φαίνεται να υποστηρίζουν και πολλοί από το περιβάλλον σου, αλλά αυτή η σκέψη δεν είναι ακριβής. Βλέπεις, είναι καιρός να κοιτάξεις πέρα από το άμεσο περιβάλλον σου και το σήμερα, να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου κομμάτια αυτού, και να πιστέψεις  πως η αποστολή που έχεις αναλάβει έχει ως στόχο να σε εισάγει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, εκεί που ο ρόλος σου θα είναι διαφορετικός και η ταυτότητα που θα έχεις μαζί σου θα αναφέρει ένα διαφορετικό όνομα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων