Καλησπερα!!Επειδη μ αρεσουν πολυ οι απαντησεις π δινετε κ ηδη εχω στειλει μια φορα για τα επαγγελματικα αποφασισα να θιξω κ λιγο το αισθηματικο κομματι.... :P
Κ αυτο γιατι ξερε ποσο σημαντικος ειναι ο ερωτας για ενα λιονταρι......εεεελα ομως π αυτο δεν ισχυει πια!!
Μ εχει πιασει μια αποστροφη πανω στο ζητημα...δεν θελω να γνωρισω καποιον...σαν να μην μπορω ξανα τα ιδια....οτι καλο σου δινεται να επιστρεφεται κ με το παραπανω...οκ δεν ειναι τοσο τραγικα οσο το παρουσιαζω ..θελω να ελπιζω οτι θα περασει κ αυτη η φαση ομως ειμαι περιεργη διαφαινεται καπου ολο αυτο π βιωνω??θα κρατησει πολυ???κ κατι τελευταιο ..υπαρχει περιπτωση επιστροφης απ το παρελθον..σοβαρης επιστροφης οχι παιχνιδια...ειχα γνωρισει ενα παιδι 10 ιουλιου αλλα εληξε καπως απροσδοκητα η ολη επαφη μας...οποιαδηποτε απαντηση θα με βοηθουσε πολυ!!
( 4/8/88 14΄10 Αθηνα)
Vittoria καλησπέρα! Ναι, διαφαίνεται αυτό που λες, είναι ο Κρόνος που έχει στρατοπευδεύσει στον 1ο οίκο σου καθώς κ ο Δίας που από τον Καρκίνο που περιορίζει λίγο τη δράση του Αρη σου στον 5ο οίκο. Οπως λες είναι παροδικό, αλλά κ σημαντικά επιμορφωτικό, ειδικά η πρώτη διέλευση. Πιστεύω ότι μέχρι να έχεις τελειώσει με τα ακαδημαικά έχεις χρόνο μπόλικο να αποκρυσταλώσεις κ με τα προσωπικά, κυριώς ως προς το πρότυπο του ατόμου που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου. Από την άλλη ο κυβερνήτης του 7ου σου Αφροδίτη, δέχεται κ δύο όψεις-φωτιά, αντίθεση με Κρόνο κ Ουρανό. Τη μια θέλεις την άλλη δεν θέλεις. Εκεί που κάποιος είναι η προσωποποίηση του έρωτα, την επομένη είναι πιο φλατ κ από το δάπεδο! Μάλλον είναι όψεις που θα χρειαστεί να τις μελετήσεις ξεχωριστά κ μετά να τις αποδώσεις στον εαυτό σου κ να βρείς τους τρόπους να τις χειριστείς.
Για το δεύτερο θα σου απαντήσω ότι φαίνεται η γνωριμία (ο αρης από διεύλευση ήταν ακριβώς πάνω από την Αφροδίτη σου) αλλά αυτό από μόνο του δε φτάνει για να "στεριώσει" μια κατάσταση. Αν θέλαμε να το τραβήξουμε λίγο από τα μαλλιά, θα δίναμε περιθώριο επανεμφάνισης έως τον Οκτώβριο του 2014 (βασικά μεσολαβεί η ανάδρομη πορεία του Αρη, γι'αυτό κ πάει τόσο πίσω). Καλό σου Απόγευμα!
LioNette σ ευχαριστω για αλλη μια φορα!!ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως!!εχω σαν στοχο να τελειωσω τα ακαδημαικα παρολο π με τα δρωμενα στην παιδεια υπαρχει δυσκολια,να δημιουργησω μια σταθερα σ αυτο το κομματι του προσανατολισμου κ μετα να ασχοληθω με το αισθηματικο κομματι....εκτος κ αν προκυψει κατι απο μονο του που τοσα χρονια δεν ειχε κατσει χωρις να σπρωχνω κ να τραβαω απ τα μαλλια.......δηλαδη εγω καλοκαιρι με προσανατολιζω γι αυτο κ που το τραβαμε απ τα μαλλια με το παιδι δεν με πειραζει....θελω η οποια σχεση να με βρει λιγο πιο κατασταλαγμενη...
Επισης εχω να πω!!!οτι ναι!!η αφροδιτουλα μ βαλλεται απ αυτη τη συνοδο κρονου ουρανου π εχω...κ δυστυχως δεν παιρνει απ αλλου ανασα....κ οσο παιρναν τα χρονια την κτλβαινω κ πιο πολυ...υπερισχυει ο κρονος αλλα λενε πως αν τον δουλεψεις ,εισαι οκ σε μια πο ωριμη ηλικια!!
Για να δουμε....Ευχαριστω κ παλι,τις νιωθω τις απαντησεις σου!!
αα κ μπορει να φαινεται χαζο π μπορει να εχω στο μυαλο μ να περιμενω για το παιδι...αλλα μεσολαβει αποσταστη κ επισης απορω πως με τετοια συναστρια εληξε ετσι αδοξα....αλλα αν σου επιφυλλασεται κατι καλυτερο τοτε το καταννοω!!! :)