Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σε τροχιά κενή πορείας την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (μέχρι νωρίς το βράδυ οπότε και περνά στους Ιχθείς) δηλώνει πως μπορεί να υπάρχουν αναταράξεις και επαναστατικές διαθέσεις χωρίς όμως να είναι σε θέση να λειτουργήσουν σαν θέσφατα και κανόνες πρακτικής απόψεως.
Οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων και ωροσκόπων (Ταύροι/Σκορπιοί, Λέοντες/Υδροχόοι) φαίνεται να ζορίζονται ώστε να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα ή να αντιστέκονται σε κινήσεις από το περιβάλλον τους, χωρίς όμως αυτό να είναι και κάτι που μπορεί να επιλυθεί με μία έκρηξη ή ένα συμβιβασμό. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες δε φαίνεται να έχουν βάση αφού μπορεί να εμπεριέχουν μία μορφή υπερβολής, οπότε καλό θα ήταν να παραμείνουν σε χαμηλή ένταση.
Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς νωρίς το βράδυ εκκινεί μία περίοδο ενός διημέρου που θα χρειαστεί να γίνουν κινήσεις προσαρμογής σε δεδομένα που έχουν τις ρίζες τους στην προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε ένα πρόσωπο που σε χαλαρώνει χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, να αισθανθείς ασφάλεια σε ένα περιβάλλον που διαλύεις την ιδιαιτερότητα σου. Ίσως πάλι να πρέπει να στηρίξεις τρίτα άτομα, να υποστηρίξεις προσπάθειες άλλων, να παρέχεις υπηρεσία για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Η ανάγκη πάντως να πέσουν οι τόνοι, να ξεκουραστείς περισσότερο, να διαλυθείς κάπου είναι μεγαλύτερη από τις άλλες ημέρες και αυτό κάτι λέει για τις σωματικές και ψυχικές σου αντοχές.


0 comments
Μια Κάποια
16 Δεκεμβρίου, 2015 at 10:19 πμ
Δεν ξέρω πόσο ήσυχη και γαλήνια θα είναι η διάλυση της Σελήνης στους Ιχθύς με τους δύο ρυθμιστές της απτής πραγματικότητας Δία και Κρόνο να ολοκληρώνουν το μοτίβο.
Ο Κρόνος, στην υψηλότερη σχεδόν ταχύτητα του, πλήρως εξωτερικευμένος, διανύει τα τελευταία λεπτά μοίρας δίχως πισωγύρισμα στο εγγύς μέλλον, λάθη που έγιναν ή θα γίνουν, αλλά και θεμέλια που ήδη μπήκαν ή θα μπουν – μέχρι και το επόμενο τριήμερο, στη λήξη της ανεπιστρεπτί πορείας του για το άμεσο μέλλον- πολύ δύσκολα θα ανατραπούν. Προσωπικά, με γενέθλιο ανάδρομο Κρόνο λειτουργώ καλύτερα διορθωτικά μέσα από λάθη, βέβαια εφόσον έχω επίγνωση της αδυναμίας μου με έναν υψηλό βαθμό επικέντρωσης είναι εφικτό να ενεργήσω αποτελεσματικά και στις παρούσες συνθήκες. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που προικοδοτήθηκαν με ένα γενέθλιο Κρόνο με εξαιρετική ταχύτητα σε ανεπιστρεπτί μοίρα και εκτιμώ πως αυτοί έχουν και ΤΟ απόλυτο χάρισμα τελειοποίησης των ιδιοτήτων του.
Ο άλλος ρυθμιστής Δίας, πολύ κοντά στο β. δεσμό (δηλαδή στη «καρμική» σχέση των φώτων) αλλά πίσω του, αφού δέχτηκε και τις τελευταίες αχτίδες από το προκλητικό γι αυτόν φως του Ήλιου θα γεμίσει τη Σελήνη σ’ αυτό το πρώτο τέταρτο της.
Βαθιές ανάσες και πολύυυυυυ νερό !!
https://www.youtube.com/watch?v=t2ulq1mQp2c
Μια Κάποια
16 Δεκεμβρίου, 2015 at 1:28 μμ
* σε μοίρα χωρίς επιστροφή ανάδρομου Κρόνου στην περίοδο που γεννήθηκαν.