Η εμπλοκή της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 24 Μαρτίου πιθανότατα να δίνει τον τόνο σε μία προσπάθεια να συσχετίσεις τις προσωπικές αποφάσεις με το ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο με στόχο να ενταχθείς ή να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε χωρά ή σε εγκλωβίζει. Την ίδια όμως στιγμή, ένα περιβάλλον μπορεί να σε αναγκάζει να οριοθετήσεις εκ νέου το ατομικό σου πλαίσιο δράσης, αφού ο ζωτικός χώρος για κάθε οντότητα μέσα σε αυτό έχει πλέον αλλάξει.
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκρηκτικά κοκτέιλ σε σχέσεις και συνεργασίες που αναζητούν ένα νέο πατρόν περπατησιάς, που θα εμπεριέχει ειλικρίνεια και ωμή αλήθεια σε συνδυασμό με διπλωματία και ευγένεια. Θα γίνει μία προσπάθεια να γεφυρωθούν χάσματα που παλεύουν να κλείσουν, θα δοκιμαστούν συνεργασίες και σχέσεις που έχουν κοινή βάση αλλά δεν είναι βέβαιο πως κοιτάζουν στο ίδιο αποτέλεσμα και θα δοκιμαστούν τακτικές που είναι βέβαιο πως τρομάζουν κάποιους, αλλά ταυτόχρονα λυτρώνουν αφού θέτουν το πλαίσιο της ατομικής βούλησης και έκφρασης.
Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν και κάποιοι αποχωρισμοί που ταρακουνάνε τα λιμνάζοντα ύδατα, κάτι που αποτελεί ευλογία όμως για ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πως κλείνουν κύκλοι αρκετών ετών, πως είναι η κατάλληλη στιγμή να χωνευτούν μαθήματα που δίνονται τόσο καιρό άνευ διδασκάλου ή χωρίς να γίνονται κατανοητά. Η σημερινή ημέρα φαίνεται να φέρνει μεγάλη καταιγίδα σε περιστάσεις που επικρατεί ηρεμία και να ησυχάζει τα νερά σε περιβάλλοντα που βράζουν εδώ και αρκετό καιρό αφού πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις ώστε να ξεκαθαρίσουν οι αντίπαλοι στο τερέν.


0 comments
Μια Κάποια
24 Μαρτίου, 2016 at 11:09 πμ
Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατάλαβαν πως από τη στιγμή που αποδέχεσαι να συρθείς στο τερέν της αντιπαλότητας έχεις ήδη χάσει. Ούτε είναι λίγοι αυτοί που εμπέδωσαν πως ο ελεύθερος, δημιουργικός, ζωτικός χώρος είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα που όμως όταν ο δεσμώτης εγωκεντρισμός τον στριμώχνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να διατηρήσει το δικό του στρεβλό χώρο εξαερώνεται αυθόρμητα … απομένει ένα ακόμη τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, με τον Κρόνο παράλληλο με Πλούτωνα και το Δία παράλληλο με Ουρανό που Και θα αστράψει Και θα βροντήξει … στο πνεύμα των ημερών λοιπόν… no need for a plan B: «Ελευθερία ή Ελευθερία»
https://www.youtube.com/watch?v=8U81waTq40k