Η εντονότατη Πανσέληνος του Σαββάτου 21 Μαΐου στον Τοξότη, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξυπνά πολεμικές διαθέσεις σε άτομα που αισθάνονται πως δεν έχουν μιλήσει τόσο καιρό τη γλώσσα της αλήθειας, ειδικά αν αυτά τα άτομα ανήκουν στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθείς).
Αν θεωρείς τον εαυτό σου πολύ πιο σημαντικό από αυτό που σου επιτρέπουν οι άλλοι να αισθάνεσαι, τότε θα φορέσεις τη στολή του πολέμου και θα βγεις για να διεκδικήσεις τη χαμένη σου αίγλη. Αν πάλι πιστεύεις πως κάποιοι έχουν κλέψει αυτό που σου ανήκει και σε κάνει να νιώθεις πλούσιος/η, τότε δεν υπάρχει πλάγιος τρόπος για να το ζητήσεις πίσω ή να το διεκδικήσεις, αλλά μόνο η κατά μέτωπο επίθεση.
Αν πάλι τον τελευταίο καιρό βρίσκεσαι σε μία διαρκή αναστάτωση και εσωτερικό αναβρασμό, τότε το σώμα σου μπορεί να επαναστατήσει και να σε ρίξει στο κρεβάτι για να καταλάβεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και απομάκρυνση από το στίβο της μάχης. Αν όμως έχεις αφεθεί σε ένα νωχελικό ρυθμό ζωής, τότε θα πρέπει να παλέψεις με τις σωματικές και πνευματικές σου αντοχές ώστε να βγεις και πάλι στη σκηνή χωρίς να φαντάζεις παράταιρος/η από ένα περιβάλλον που κινείται με διαφορετικούς ρυθμούς από τους δικούς σου.
Αυτό που έχει σημασία στη σημερινή Πανσέληνο είναι να ακούσεις το σώμα και το μυαλό σου και να προσπαθήσεις να τα παντρέψεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο ολοκληρώνεται αύριο, και αυτό μπορεί να σημαίνει πως τις τελευταίες είκοσι περίπου ημέρες αναγκάστηκες να καταναλώσεις τροφές και συναισθήματα που έφεραν περιττό βάρος και αδιέξοδες ενοχές. Μία εξπρές δίαιτα ή μία συζήτηση-μονόλογος θα έχει μοναδικό αποτέλεσμα να αδειάσεις με άρρωστο τρόπο, αφού το θέμα δεν είναι μόνο να πετάξεις τα περιττά αλλά να αναζητήσεις και τα ωφέλιμα που απαιτεί ο οργανισμός σου. Δεν είσαι μόνος/η λοιπόν σε αυτή την προσπάθεια, αλλά έχεις μαζί σου ένα πρόσωπο που γνωρίζει την εικόνα που θέλεις να αποκτήσεις, οπότε φρόντισε να το διατηρήσεις κοντά σου όχι απλά ως καθρέφτη σου, αλλά ως απαραίτητο κομμάτι της υγιούς σου προσωπικότητας.


0 comments
Μια Κάποια
21 Μαΐου, 2016 at 8:41 μμ
Νομίζω πως τα αδιέξοδα παιχνίδια ενοχών, θυματοποίησης, υπερηρώων κτλ έχουν τη ρίζα τους σε μια μεροληπτική αντίληψη συνήθως της ηθικής. Γι’ αυτό, προσωπικά φροντίζω να εφαρμόζω την Αρχή των Ίσων Αποστάσεων με κύριο άξονα τις ενέργειες για τις οποίες φέρω την ευθύνη, δηλαδή τις δικές μου ενέργειες.
Αν είμαι σε θέση να κατανοώ και συγχωρώ τα λάθη των άλλων αυτό σημαίνει πως είμαι σε θέση να συγχωρώ και τα αντίστοιχης βαρύτητας δικά μου, αν είμαι σε θέση να προσφέρω ικανοποίηση στα θέλω των άλλων αυτό σημαίνει πως είμαι σε θέση να ικανοποιώ και τα δικά μου.
https://www.youtube.com/watch?v=NlE17DepIAM