Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο το Σάββατο 2 Μαΐου και οι ευνοϊκές όψεις με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να λειτουργεί κατευναστικά στη ζωή των γήινων εκπροσώπων (Ταύρος. Παρθένος. Αιγόκερως) προσφέροντας την ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά και να πάψει να υπάρχει μία αναστάτωση που τρομάζει.
Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις μικρές λεπτομέρειες ενός μεγάλου σχεδίου που σε έχει αγχώσει, να φροντίσεις να προσθέσεις τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από τη μεγάλη εικόνα και σε δυσκολεύουν ώστε να λάβεις την τελική σου απόφαση. Μία τέτοια δράση μπορεί να μοιάζει περιττή σε κάποια τρίτα πρόσωπα, αλλά στην πραγματικότητα είναι απαραίτητη για εσένα αφού διαφορετικά δεν είσαι σε θέση να κινητοποιηθείς.
Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με ένα περιβάλλον που χρειάζεται να το καθαρίσεις, να πετάξεις ότι είναι περιττό και μπορεί να το φορτώνει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παραμείνεις μέσα σε αυτό. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα επενδύσεις όλη την ημέρα σου σε μία τέτοια δραστηριότητα, κάτι που δε σου αφήνει χρόνο να ασχοληθείς με κάτι άλλο, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο κριτικής από ανθρώπους που θα περίμεναν πως θα περνούσατε χρόνο μαζί. Αν όμως δεν είσαι σε θέση να βρεις το κέντρο σου εφόσον δεν καθαρίσεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, τότε η παραπάνω δράση αποτελεί μονόδρομο για εσένα και θα πρέπει να το εξηγήσεις και στην άλλη πλευρά ώστε να μην προκύψουν λεκτικές εντάσεις που δύσκολα κατευνάζονται.

