Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ17
Ιουλ
Μαχη συμφεροντων
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή από το Λέοντα την Τρίτη 18 Ιουλίου φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα απόλυτου τρόπου σκέψης και έκφρασης ειδικά στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, που είναι σε θέση να φέρει στο προσκήνιο προστριβές. 

Η αρχηγική διάθεση κάποιων μπορεί να ληφθεί ως τάση κυριαρχίας, ως προσπάθεια απόκτησης αρχηγικής διάθεσης απέναντι στα πράγματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία φανερή σύγκρουση συμφερόντων και αρμοδιοτήτων. Η επιβολή των πράξεων, μπορεί να σημαίνει πως κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι  καιρός να πιάσουν το τιμόνι και να οδηγήσουν τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που θεωρούν πως δείχνει μονοπάτι προς την κορυφή. Αυτή όμως η τάση είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευθεί, να θεωρηθεί ως προσπάθεια επιβολής των προσωπικών διαθέσεων, με αποτέλεσμα να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που θα ήθελαν να ηγηθούν. 

Αν θέλεις λοιπόν να μη βρεθείς σε συζητήσεις που κουβαλούν την τάση της επιβολής της προσωπικής άποψης, τότε φρόντισε να σκεφτείς δύο φορές πριν μιλήσεις. Η υποκειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα κρύβει μεγάλες παγίδες,  εκτός και αν είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις και όχι να εκφραστείς. Έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μία σφαιρική γνώση και άποψη των καταστάσεων, αρκεί να είσαι πρόθυμός/η να ακούσεις ακόμα και απόψεις που κάτω από άλλες περιστάσεις θα σε θύμωναν. Αν όμως βρίσκεσαι σε μία διαδικασία εκκαθάρισης του περιβάλλοντος σου, τότε καλύτερα να ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου, να αντέξεις όλες τις προκλήσεις, να θεωρήσεις πως τα πάντα είναι πιθανά, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις τις αληθινές προθέσεις των γύρω σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων