Εναλλαγή κρύου ζεστού

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Εναλλαγή κρύου ζεστού

Εναλλαγή κρύου ζεστού

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου φαίνεται να γεννά κόντρες και συγκρούσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επιλύσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την κτητικότητα και το μοίρασμα. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, τότε είναι πιθανό να προσπαθείς να πάρεις αποστάσεις από  μία σχέση που γνωρίζεις πως σε τραβά κοντά της, την ίδια όμως στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως αυτό το γεγονός μπορεί να μετατρέπεται σε κάτι αρρωστημένο. Η ισορροπία ανάμεσα στην έλξη και την απώθηση είναι μία δύσκολη αποστολή και είναι αρκετά πιθανό να λειτουργείς με τρόπο που τρομάζει την άλλη πλευρά, αλλά πολλές φορές ακόμα και εσένα τον/ην ίδιο/α. 

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις που έχουν ως στόχο να αναδείξουν το πρόσωπο που έχει το πάνω χέρι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι προσωπικές φιλοδοξίες είναι φανερές προς όλους. Κάποιοι κρύβουν τις διαθέσεις τους πίσω από μία μάσκα, πίσω από μία έντονη αδιαφορία και παγωμάρα που έχει ως στόχο να δοκιμάσει τις αντοχές και τις πραγματικές επιθυμίες της άλλης πλευράς. Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αδιαφορία, αλλά δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει κάτι τέτοιο, αφού μπορεί απλά να λειτουργεί σαν δοκιμασία για τις ηγετικές δυνατότητες τρίτων, με στόχο να ανατεθούν ρόλοι που είναι καιρός να κληροδοτηθούν.

0 comments

  • Μια Κάποια

    24 Ιανουαρίου, 2018 at 4:48 μμ

    Τα άτομα με ιστορικό αρρωστημένων σχέσεων είναι σαν τις ψείρες …γι αυτό μακριά κι αγαπημένοι…τι να ευχηθώ στους πάσχοντες; πετρέλαιοοοο !

Σχολίασε

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2026 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal