Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και ο Δίας από το Λέοντα έχουν στήσει ένα ερωτικό γαϊτανάκι τις τελευταίες ημέρες, το οποίο γίνεται περισσότερο έντονο με την ταυτόχρονη παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, ειδικά για τους εκπροσώπους των Πύρινων (Κριός, Λέων, Τοξότης) και Αέρινων (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ζωδίων και ωροσκόπων.
Ο ερωτισμός είναι κάτι που υπάρχει στον αέρα, που είναι εύκολο να τον αναγνωρίσει κάποιος/α στον τρόπο που ανταλλάσσονται μηνύματα και λέγονται απλές φράσεις, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία γερή δοκιμασία για σχέσεις στις οποίες υπάρχει απόσταση ή αμφιβολία σχετικά με το κατά πόσο μπορούν να συνεχίζουν διατηρώντας τον αρχικό τους ενθουσιασμό. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος, καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι μεγάλες υποσχέσεις και τα λόγια που εμπεριέχουν ρίσκο, αφού ο ενθουσιασμός είναι παρών και μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν πατάνε καλά στα πόδια τους.
Από την άλλη όμως πλευρά, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να δοκιμαστούν οι αντιστάσεις απέναντι σε περιστάσεις που θεωρούνται απαγορευμένες ή μακριά από τη γήινη πραγματικότητα. Είναι μία καλή στιγμή να υπάρξει μία αποστασιοποίηση από ένα ζήτημα με στόχο να τεσταριστούν οι δεσμεύσεις που είναι εύκολο να σπάσουν αυτή την εποχή. Είναι μία εξαιρετική περίοδος να δοκιμαστούν όρια που είναι εύθραυστα, αφού υπάρχει δρόμος επιστροφής μετά από λίγο καιρό, αρκεί να έχει υπάρξει ουσιαστική μεταμέλεια.
Η Τετάρτη μπορεί να πει πολλά σε ανθρώπους που θα δοκιμάσουν να ζήσουν την ημέρα τους διαφορετικά από το σύνηθες.

