Όταν η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, τότε η επιθυμία για συνδέσεις, συνεργασίες, σχέσεις γίνεται ανάγκη και μπορεί να οδηγήσει σε απρόσμενες κινήσεις και ταχύτατες δράσεις.
Με την ευκαιρία της χθεσινής Νέας Σελήνης, οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων/ωροκόπων (Κριοί/Ζυγοί, Καρκίνοι/Αιγόκεροι) θα κάνουν κινήσεις με νόημα ή θα βρεθούν σε περιβάλλοντα που γίνονται τέτοιου είδους κινήσεις. Με την Αφροδίτη όμως ανάδρομη, αυτό που έχει σημασία είναι να επαναπροσδιορισθεί μία επαγγελματική προοπτική, να χτυπήσει η πόρτα μίας σχέσης από τα παλιά, να υπάρξει κινητικότητα που σχετίζεται με ανοικτούς λογαριασμούς.
Η Πέμπτη μπορεί να είναι μία έντονη ημέρα με δράσεις και κινήσεις που δείχνουν την αποφασιστικότητα κάποιων να εξελίξουν τις καταστάσεις. Αν ανήκεις σε αυτούς, τότε τα εμπόδια δεν είναι τίποτα άλλο παρά παροδική απώλεια του στόχου και εστίαση σε πλευρές που δεν υπάρχει καμία ουσία.


0 comments
Μια Κάποια
24 Αυγούστου, 2017 at 5:42 μμ
εγωμανία, απολυταρχική συμπεριφορά -ολοκληρωτισμός VS συντροφικότητα, ενσυναίσθηση – τελείωση … Ζεν Γιατρέ μου Ζεν… όπως λέμε Ζην..ευ.