Ρισκάροντας να γίνει πραγματικότητα

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ρισκάροντας να γίνει πραγματικότητα

Ρισκάροντας να γίνει πραγματικότητα

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Η πρωινή σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Σκορπιό την Τρίτη 4 Οκτωβρίου φαίνεται να φουντώνει τα ερωτικά πάθη και να θεριεύει τις διεκδικήσεις ανάμεσα σε άτομα που ανταγωνίζονται, χωρίς όμως να γνωρίζουν πως θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και κάτω από το λάβαρο μίας ισότιμης σχέσης. 

Μπορεί να αντιληφθείς πως υπάρχουν γύρω σου σημάδια ενός κρυφού ερωτισμού, πως διασταυρώνονται βλέμματα που κουβαλάνε ένταση και πάθος, που λειτουργούν σαν μεταφορείς λέξεων και φράσεων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολλά δεινά αν τολμούσαν να ειπωθούν και να ακουστούν. Ίσως πάλι να υπάρχουν στο προσκήνιο κάποιες συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που επιδιώκουν να αναλάβουν αρχηγικό ρόλο σε μία παράσταση που δεν είναι βέβαιο πως αναζητά τον ένα και μόνο πρωταγωνιστή, αλλά ίσως να ψάχνει το ζευγάρι που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. 

Καλό θα ήταν λοιπόν να φέρεις στην επιφάνεια όλα τα  όπλα που κουβαλάς και γνωρίζεις πως μπορούν να σαγηνεύσουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις, γιατί διαφορετικά μπορεί να βρεθείς σε μία κατάσταση καταπίεσης των βλέψεων και επιθυμιών σου. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, μη διστάσεις να κάνεις μία επίθεση που εμπεριέχει και στοιχεία κάλυψης, ώστε να δοκιμάσεις μέχρι που μπορείς να φέρεις μία κατάσταση, χωρίς όμως να θέτεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου και κεκτημένα σου. Γιατί στο τέλος της ημέρας μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία κατάκτηση που δε θεωρούσες πως θα μπορούσε να αποτελέσει πραγματικότητα, αλλά τη φανταζόσουν να λαμβάνει χώρο εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε, αν αυτό που φανταζόσουν γίνει και πραγματικότητα, φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να αποδείξεις πως το αξίζεις και μπορείς να το διαχειριστείς.  

0 comments

  • Mavla

    4 Οκτωβρίου, 2016 at 3:50 μμ

    Άρα φτάνεις σώος και αβλαβής, μέχρι να ηρεμήσει η θαλασσοταραχή. Ως άνθρωπος το εύχομαι.
    Ως Σκορπιός προτιμώ να βρει τη “βαρκούλα” στο μέσο του Ωκεανού. Δεν ξέρω ποια προσωπικότητα (άνθρωπου ή σκορπιού)θέλω να υπερισχύσει. Ακόμα το ψάχνω…https://www.youtube.com/watch?v=ra1Si1Ikm1w

  • Μια Κάποια

    4 Οκτωβρίου, 2016 at 7:01 μμ

    ίσως προτιμάς τη θαλασσοταραχή γιατί έχεις ανάγκη από μια αβαρία (όρος του Ναυτικού Δικαίου: γενικά με τον όρο αβαρία χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε εκούσια θυσία μικρότερου συμφέροντος προς διάσωση σαφώς μεγαλυτέρου. wikipedia). Ίσως κουβαλάς φορτία βαριά και άχρηστα που επιβάλλεται ως καπετάνιος να ξεφορτωθείς ώστε να διασώσεις και συνταιριάξεις τον Άνθρωπο και Σκορπιό Mavla. Η Σελήνη σε ημιεξάγωνο πίσω από τον Κρόνο με τη χάρη της Αφροδίτης και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο με ούριο Δία ίσως σου έκανε κλικ ώστε να αναγνωρίσεις τη θαλασσοταραχή ως ευκαιρία 😉 https://www.youtube.com/watch?v=U62QWBhfa9A

  • Μια Κάποια

    4 Οκτωβρίου, 2016 at 7:15 μμ

    …πάντως στο μακρόκοσμο οι ασκοί του Αιόλου διαπραγματευτή Ζυγού ανοίγουν…Συνθήκη της Λωζάνης…στο μικρόκοσμο low profile & happy medium οι παράγοντες κλειδιά.

  • Μια Κάποια

    4 Οκτωβρίου, 2016 at 10:16 μμ

    Λαμπερό μου Αστεράκι θα σε μαλώσω !!! τον θες αλλά ΔΕΝ τον αγαπάς… τίποτε κακό σ’ αυτό… παρά μόνο η ημερομηνία λήξης του προϊόντος (aka προβολής)… τότε που πληρώνουμε το λογαριασμό με το μουντζούρη εγωισμό στον καθρέφτη. Αγαπάς τη Malva;;;… “cause if you love yourself you love others, if you hate yourself you hate others. Because in relationship with others, the other is nothing BUT mirror.” Osho …μερικές φορές το μόνο που ουσιαστικά μας λείπει… ο μεγάλος απών είναι ο Εαυτός μας.
    https://www.youtube.com/watch?v=skCr4fCw8KA

  • Μια Κάποια

    5 Οκτωβρίου, 2016 at 12:30 πμ

    αχαχαχαα …Σκορπίνα άσε τα ψόφια “με λατρεύω αλλά δεν με θέλω”…πέρνα αύριο το βραδάκι από τον μπαμπά Κρόνο για μια απομυθοποίηση… μα τον Ήλιο σου να κάνεις όοοο,τι γουστάρεις… αυτό που γουστάρεις όμως, οι απομιμήσεις απαγορεύονται δια ροπάλου.
    ανταπαντώ στην ανταπάντηση… αχαχαχα ….καληνύχτα 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=qf07KrQcqcw

  • Μια Κάποια

    5 Οκτωβρίου, 2016 at 9:12 μμ

    …διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον καθρέφτη του Νάρκισσου (όλοι έχουμε έναν Ντόριαν Γκρέυ κάπου μέσα μας ή πιο έξω μας),την αθέατη πλευρά που είναι οι ενοχές και πως αυτές υπηρετούν την πατέντα “οι άλλοι με αποδέχονται υπό όρους γι αυτό πρέπει να έχω πάντα τον έλεγχο ”

  • Μια Κάποια

    5 Οκτωβρίου, 2016 at 9:16 μμ

    *Osho -όλοι οι προσωπικοί γενέθλιοι πλανήτες και Σελήνη εκτός ορίων Ήλιου – αυτό το Ον ήρθε στον κόσμο μας από κάπου άλλου, πολύ αλλού όμως…Σελήνη ακριβώς πίσω από Κρόνο στον Αιγόκερω

  • Mavla

    5 Οκτωβρίου, 2016 at 11:43 μμ

    Πρώτη σκέψη για αλλαγή ρεπερτορίου ήταν το συγκεκριμένο τραγούδι. Το προσπερνώ, γιατι πλέον εχω καταντήσει γραφική να λέω ότι διαβάζω τη σκέψη μου και λοιπά και λοιπά…. Τραγούδι δεν εχει,, γιατι θα χτυπήσω Στανιση στο YouTube και θα αλλάξουν κατευθύνσεις οι πλανήτες. (Αν καταλαβα σωστά, , δε συμφέρει. εσένα, εμένα η καποια αλλα όντα) Ψάχνω το άρθρο που λες αλλα δεεεεεεν! Όσο για τo osho… ειναι μια αρχή για να γίνω μια καλη “οικοδέσποινα” του μυαλού μου και να αρχίσω να “ρίχνω χούφτες αλάτι” (κατα την παράδοση) στους ανεπιθύμητους…ακάλεστους!

  • Μια Κάποια

    6 Οκτωβρίου, 2016 at 7:21 πμ

    …το διάβασα σε ένα περιοδικό καθώς περίμενα στον παιδίατρο. ναρκισσισμός – βαθριτιδα κατά Osho, ανάγκη για επιβεβαίωση και προσοχή των άλλων εξ αποστάσεως αποφεύγοντας τον κίνδυνο της απόρριψης. Ενοχές λόγω της “πτώσης” σε ένα επίπεδο εγγύτητας, συναισθηματικής αλληλεπίδρασης και ισονομίας… Αλάτι και συμπάθεια 😉

Σχολίασε

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2026 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal