Ο γενέθλιος Αστρολογικός χάρτης ως ένας καρμικός καμβάς εξέλιξης γενιών

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ο γενέθλιος Αστρολογικός χάρτης ως ένας καρμικός καμβάς εξέλιξης γενιών

Ο γενέθλιος Αστρολογικός χάρτης ως ένας καρμικός καμβάς εξέλιξης γενιών

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ο γενέθλιος Αστρολογικός χάρτης είναι ένα από τα προσωπικά αποτυπώματα του κάθε ανθρώπου μέσα στο χρόνο και την πορεία της ζωής του. Η στιγμή που γεννιέται ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδική και σε συνδυασμό με το περιβάλλον που θα βρεθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του, θα δημιουργήσουν προοπτικές για δράση και εξέλιξη που μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ξεδίπλωμα της ψυχής του.

Ο γενέθλιος Αστρολογικός χάρτης φανερώνει κλίσεις και ταλέντα, δείχνει τομείς που δυσκολεύουν την έκφραση και την προσωπική απόδοση, φέρνει στο προσκήνιο όμως και αλυσίδες-άγκυρες που κουβαλά ο καθένας από εμάς και μπορεί να μεταφέρει και στα δικά του παιδιά. Υπάρχουν πάνω στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη πλανήτες και σημεία που έχουν να κάνουν με την έννοια του Κάρμα, όχι όμως μέσα από την έννοια τα εγκλήματα που φέρνουν τιμωρία, αλλά μέσα από την έννοια των μαθημάτων ζωής που μπορούν να φωτίσουν το μονοπάτι για το παρακάτω ή να καθηλώσουν στο σήμερα ή ακόμα και στο παρελθόν.

Εξετάζοντας σε ένα γενέθλιο Αστρολογικό χάρτη τη θέση του Ήλιου και του Βόρειου Δεσμού μπορούν να ανακαλυφθούν ευκαιρίες για έκφραση της προσωπικότητας μοναδικότητας του καθενός από εμάς. Εξετάζοντας πάλι τη θέση της Σελήνης και του Κρόνου μπορούν να ανακαλυφθούν κομμάτια από παρελθόν που κουβαλάμε πάνω μας και μπορεί να αφορούν τους γονείς ή ακόμα και τους προγόνους μας. Εξετάζοντας την ποιότητα συγκεκριμένων οίκων στο γενέθλιο Αστρολογικό χάρτη, μπορούν να αποκαλυφθούν κλίσεις και αγκυλώσεις, άγκυρες και ταλέντα που είναι σε θέση να εμποδίσουν την προσωπική εξέλιξη αλλά και να αποτελέσουν πηγές πλούτου όταν αντιμετωπιστούν με θάρρος και πλήρη συνείδηση.
Συνδυάζοντας λοιπόν το γενέθλιο Αστρολογικό σου χάρτη με αυτό των γονιών σου αλλά και αυτό των παιδιών σου (ή των παιδιών που μπορείς να αποκτήσεις), θα μπορέσεις να εξηγήσεις φοβίες και άγκυρες σε εμποδίζουν να πας παρακάτω αφού είναι κομμάτια που σου κληροδότησαν οι γονεϊκές σου φιγούρες (και πιθανότατα να κουβαλούν και οι ίδιοι από το παρελθόν τους). Θα μπορέσεις όμως να κατανοήσεις και το ρόλο των δικών σου παιδιών στη ζωή σου, το κατά πόσο αποτελούν κομμάτια αυτής της κληρονομικής αλυσίδας DNA σε συνδυασμό με την αποστολή που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας για να συνεχίσουν ή να σπάσουν αυτή την αλυσίδα.

Η εκ βαθέων αντιμετώπιση του προσωπικού σου γενέθλιου αστρολογικού χάρτη σε συνδυασμό με τους χάρτες των γονιών ή/και των παιδιών σου θα φέρει στην επιφάνεια όλη την Ιστορία της ζωής σου, ξεκινώντας από προγόνους σου και φτάνοντας μέχρι το ρόλο των παιδιών σου στην κοινωνία. Αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτή την προσωπική διαδρομή ανακάλυψης όσων σου κληροδότησαν και κληροδοτείς εσύ ο/η ίδιος/α στα παιδιά σου (ταλέντα και κλίσεις, αγκυλώσεις και καρμικές αποστολές), τότε έλα να δοκιμάσουμε μία πορεία 3-4 συνεδριών για να συνειδητοποίησης κάποια ασυνείδητα κομμάτια του εαυτού σου. Μέσα από αυτές τις συνεδρίες θα ανακαλύψεις λόγους να σταματήσεις να ανησυχείς για θέματα που σε αγχώνουν, αφού θα φωτίσεις τις απαντήσεις μέσα από τον ίδιο σου τον εαυτό, εκμαιεύοντας όσα σου έχουν κληροδοτήσει και δεν μπορείς να αντιληφθείς όσο παραμένεις σε θέση at effect και όχι at cause σε σχέση με την ίδια σου τη ζωή.
Αν σε ενδιαφέρει η παραπάνω προοπτική, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο [email protected] ή μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του www.signingstars.gr για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal