Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/6/2017

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/6/2017
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/6/2017

ΛέωνΗ νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις για εσένα, με αποτέλεσμα να αισθανθείς πως κουράζεσαι απότομα και πως έχεις επιτρέψει σε πολύ κόσμο να έχει πρόσβαση στη ζωή σου. Η επαφή σου με αρκετό κόσμο μπορεί να φέρει κοντά σου άτομα που είναι διατεθειμένα να σε κακολογήσουν ή ακόμα και να σε βλάψουν, γι αυτό καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου για να αποφύγεις κάποιες τέτοιες δύσκολες συναντήσεις. Ίσως πάλι να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου, αφού μπορεί να μην παρέχεις πολύ χρόνο στο έτερο ήμισυ, με αποτέλεσμα να παραπονιέται και να πρέπει να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου για να μη δημιουργηθούν πιο ουσιαστικά προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα, συνέχισε να λειτουργείς συνολικά και ομαδικά, ακόμα και αν συνειδητοποιείς πως σε καλούν να αναλάβεις και ένα νέο ρόλο σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείς όμως ακόμα να χαρτογραφήσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να περάσει χρόνος για να αντιληφθείς ποιος θα είναι ο πραγματικός σου ρόλος σε περίπτωση που αποδεχτείς μία πρόταση που έχει γίνει ή αντιλαμβάνεσαι πως ετοιμάζεται να λάβει χώρα.
To do: να ακούσεις το ένστικτο σου
Not to do: να ξεχειλώσεις τις σωματικές σου αντοχές
Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου
0 comments
Μια Κάποια
11 Ιουνίου, 2017 at 10:17 μμ
…και μιας κι αυτές οι ώρες της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι νικηφόρες… Σελήνη στον Αιγόκερω αλλά στον 19ο παράλληλο, σε μονοπάτι Ήλιου στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού… με τέτοιους Δεσμούς να μην ρίξω και μια Agni για τα αγαπημένα μου φιλαράκια σκορπιουδάκια ;;; Vishakha nakshatra (τροπικός 16° – 29°20′ Σκορπιού) « Agni, the Βest of Αll Fires …the divine fire , Ιndra the god of gods, Indra- Agni the queen of Paradise the Goddess of Love” https://www.youtube.com/watch?v=_SlBsMc16mQ F o c u s Mavlaaaaa
Αφιερωμένο στη φιλενάδα μου https://www.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88g : )))
Mavla
12 Ιουνίου, 2017 at 1:34 μμ
Φοβερό timing. Τώρα που η ζωή μου έχει γίνει bollywood….μου στέλνεις αυτό που ξέχασα – έχασα. Να αφιερωθώ, να επικεντρωθώ στους στόχους μου. Εκεί που κρατούσα το τόξο για να πετύχω τον έναν από τους στόχους μου, αρχικά, έρχεται και πάμε πάλι από την αρχή… Να είμαι θύμα και να χαρακτηρίζομαι θύτης στα παιδιά μου, για να δικαιολογήσει τις επιλογές του.