Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/6/2016

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/6/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/6/2016

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

aries Κριός

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε φέρει μπροστά στην προοπτική της παράλυσης, της συνειδητοποίησης πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις μία κατάσταση αφού δε φαίνεται να διαθέτεις τη δυναμική να δράσεις σύμφωνα μόνο με τη δική σου βούληση. Γνωρίζοντας πως παλεύοντας απέναντι σε αντιπάλους που δεν κατανοούν τις έννοιες της νίκης και της ήττας, είναι σαν να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα πεδίο μάχης που η άλλη πλευρά δεν ενδιαφέρεται να πολεμήσει. Μία τέτοια συνειδητοποίηση μπορεί να σε φέρει μπροστά στο ενδεχόμενο να καταλάβεις πως η μάχη που είχες κατά νου ώστε να ξυπνήσεις ή να κινητοποιήσεις τη σχέση ή τη συνεργασία σου μοιάζει με μάταιο κόπο, αφού η άλλη πλευρά έχει παραδοθεί. Μπορεί να βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να αφήσεις στη μέση μία προσπάθεια, αφού δεν έχει νόημα να παλεύεις για ανθρώπους που δεν επιδιώκουν να προχωρήσουν παρακάτω. Ίσως λοιπόν ή πιο έξυπνη κίνηση αυτή την εβδομάδα είναι να αφήσεις το ρέμα να παρασύρει ότι μοιάζει παραδομένο, κάνοντας εσύ ένα βήμα στην άκρη ώστε να καταλάβεις μέχρι το τέλος του μήνα αν θα μπεις εκ νέου μέσα στο ποτάμι για να διεκδικήσεις ότι επιθυμείς ή θα παραμείνεις για πάντα στη στεριά αναζητώντας την επόμενη ενδιαφέρουσα πρόκληση στη ζωή σου. 

To do: να σταματήσεις να παλεύεις για ανθρώπους που έχουν παραδώσει τα όπλα

Not to do: να χάσεις την πίστη στον εαυτό σου

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 comments

  • Μια Κάποια

    12 Ιουνίου, 2016 at 9:12 πμ

    all in all : το έλλειμμα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης είναι το σύμπτωμα ενώ η αιτία ο φόβος, ένας λανθάνοντας παλιμπαιδιστικός φόβος που στρεβλώνει μια ενήλικη πραγματικότητα ούτε σκληρή ούτε παραμυθένια αλλά απλά πραγματική, ένας φόβος που τόσο καιρό έστηνε παιχνίδια εξαπάτησης, επιβολής και γελοιοποίησης με τρενάκια και Tom & Jerry για να μην χάσει τον έλεγχο ενός άκαμπτου Εγώ… ξέρεις όμως τι συμβαίνει, αν δεν προκαταβάλλεις το τίμημα αν δεν συνθλίψεις το Εγώ, αν δεν εμπιστευτείς a priori και δεν παραμείνεις ανοιχτός στη ροή του Άλλου, θα μείνεις κάπου εκεί στη σωματική απόλαυση, ποτέ δεν θα περάσεις απέναντι, στη μαγεία της μεταμορφωτικής ηδονής του Εμείς.

    https://www.youtube.com/watch?v=5Z_kNAl9sNU

  • pennelita

    12 Ιουνίου, 2016 at 9:57 μμ

    ναι εχετε δικιο αλλα αληθεια υπαρχει πιο θλιβερο απο τα ορια στις ικανοτητες κ δυνατοτητες μας??φανταζομαι ισχυει για ολους μας σε καποιο βαθμο αλλα να, ειναι που εχω δει θαυματα με τα ματια μου,κ ανθρωπους καταδικασμενους να μεγαλουργουν και ψυχες που εφευγαν να ειναι ακομα εδω και λεω με την ρομαντικη μου αφελεια που παραμενει παιδικη..μηπως οσο υπαρχει ψυχη κ καρδια κ σθενοςμεσα μας να μην σταματουμε να επενδυουμε ακομα και οταν τα ορια ειναι εδω..ξερω ειναι αφελεια αλλα το θεμα δεν ειναι παντα να εκπλαγουμε εμεις αλλα εκεινοι..υπαρχει καλυτερο απο το να πονταρεις σε εναν ανθρωπο??ασχετως τι θα συμβει παρακατω κ που μπορει να φθασει και μονο που πονταρεις..η αξια ανεκτιμητη στην πραξη..ολα ωραια περιμενοντας το θερινο ηλιοστασιο και τον ηλιο να μας καψει χαχα καλη κ δημιουργικη εβδομαδα ευχαριστουμε
    https://www.youtube.com/watch?v=xTDu10dko7U

Σχολίασε

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2026 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal