Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/3/2015

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/3/2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/3/2015

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

sagittarius Τοξότης

Ο ενθουσιασμός γύρω από ουσιώδη ή όχι και τόσο ουσιώδη πράγματα θα αρχίσει να καταλαγιάζει από αυτή την εβδομάδα, αφού καλείσαι να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι μπροστά στην επαναφορά σε μία συνταγή καθημερινότητας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο θα πρέπει να διαχειριστείς ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, να βάλεις σε μία σωστή σειρά θέματα εργασιακής καθημερινότητας και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα στη δουλειά σου. Ίσως πάλι να πρέπει να αναζητήσεις εργασία σε τομείς και χώρους που θεωρούσες πως δε θα στρεφόσουν, αλλά η οικονομική ανέχεια είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να βάλεις σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως τρέχουν πάγια έξοδα στη ζωή σου. Στον προσωπικό τομέα, είναι αρκετά χρήσιμο να ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν που υπάρχουν ευκαιρίες για έρωτες και γεννιούνται όνειρα για δημιουργία οικογένειας, αλλά στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να απαντήσεις αν αυτές οι σκέψεις έχουν λογική υπόσταση στη σημερινή σου κατάσταση. Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να επανέλθεις στην πραγματικότητα, και αυτό μπορεί να είναι κάπως πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι.

To do: να στραφείς προς τις σταθερές της ζωής σου

Not to do: να συνεχίσεις να κάνεις σχέδια χωρίς να έχεις ρωτήσει και την άλλη πλευρά

New: Προβλέψεις σε βάθος χρόνου και γενιών εδώ

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 comments

  • gioko

    15 Μαρτίου, 2015 at 10:26 μμ

    Καλησπέρα,
    καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 20/3 είναι σχεδόν ταυτόσημη με την αντίστοιχη γενέθλια μοίρα, τι μπορεί κάτι τέτοιο να σημαίνει γενικότερα;
    Ευχαριστώ

  • signingstar

    16 Μαρτίου, 2015 at 7:27 μμ

    Καλησπέρα, αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μία γενέθλια χρονιά που εμπεριέχει την έννοια της έναρξης μίας νέας κατάστασης, δείχνει μία είδους γέννηση.

  • gioko

    17 Μαρτίου, 2015 at 12:47 μμ

    Ελπίζω να είναι για καλό αυτή τη φορά γιατί με ωροσκόπο Σκορπιό από αλλαγές άλλο τίποτε! Και ως ψάρι κάποιες φορές βυθίζομαι, και βυθίζομαι, …..

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!

Σχολίασε

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2026 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal