Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/10/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/10/2018
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/10/2018

ΙχθύεςΗ νέα εβδομάδα σε καλεί να τολμήσεις να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή την οποία έχεις μεγάλη ανάγκη, αφού μοιάζει να έχει βρεθεί η παρέα που θα είναι κοντά σου και μάλιστα είναι άτομα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα. Η απόφαση που θα λάβεις μπορεί να ξαφνιάσει κάποια πρόσωπα γύρω σου, να αποτελέσει μία έκπληξη στα αυτιά τους, αφού ίσως να μην περιμένουν πως θα ακολουθούσες μία πρόταση που μοιάζει να είναι κάπως ξαφνική ή ακόμα και βιαστική. Από την άλλη όμως πλευρά, νιώθεις την ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα, να βγεις από έναν κλοιό που είναι γύρω σου και δε σου επιτρέπει να ανασάνεις καθαρό αέρα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε συζητήσεις σχετικά με μία πρόταση επαγγελματικού περιεχομένου, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις θέματα πρακτικού ενδιαφέροντος, να μιλήσεις για τα χρήματα, να ασχοληθείς με το ρόλο σου, να κάνεις ερωτήσεις που απαιτούν σαφείς απαντήσεις. Τόλμησε να είσαι ευθύς και ειλικρινής και θα αντιληφθείς πως θα μάθεις αρκετά πράγματα τα οποία είναι πολύ χρήσιμα.
To do: να ταξιδέψεις
Not to do: να εγκλωβιστείς σε αδιάφορες παρέες
Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου
0 comments
Μια Κάποια
27 Οκτωβρίου, 2018 at 11:59 πμ
Ο φόβος Κρόνος φυλάει τα έρμα Στρατηγέ μου. Τώρα που ξεκαθάριζει το τοπίο από προσωπικές αγκυλώσεις ( σχολιάζοντας παράλληλα τα όσα αναφέρεις στο άρθρο σου περί Δεσμών) με το καλημέρα οι Δεσμοί (όταν εισήλθαν ανάδρομα πρώτα στον 1ο βαρύκεντρο ηλιακό οίκο και μετά στο γεωκεντρικό ηλιακό) ποιο ήταν το μήνυμα – μάθημα δια του κατάμαυρου θηριακίου; όταν απαιτείται να έχω τον έλεγχο τον έχω, όταν δεν απαιτείται γιατί να τον έχω; εεεε; Τόσο απλό και ουσιώδες! Γι αυτό με τον Β. Δεσμό στον Καρκίνο θα αράαααξωωωω Γιατρέ μου …και γαία πυρί μιχθήτω!
Βέβαια επί του παρόντος…κοσμοθεωρίες, όχι μόνο ανούσιες αλλά και επικίνδυνες για τα μυαλά που τις κουβαλούν και για τους γύρω τους, καταρρίπτονται εν ριπή οφθαλμού… dear θηριάκι, nothing personal …no more 🙂
https://youtu.be/hCeIIcPAwv8