Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/5/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/5/2016
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/5/2016

ΙχθύεςΤα καλά νέα της εβδομάδας είναι πως ο ανάδρομος Άρης θα φύγει από τον Τοξότη στο τέλος αυτής και θα περάσει για το επόμενο χρονικό διάστημα των δύο περίπου μηνών στο Σκορπιό, κάτι που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις στη δημόσια εικόνα σου που έχει πληγεί τον τελευταίο καιρό. Είναι μάλλον η ώρα που θα ασχοληθείς με το εκπαιδευτικό σου background και θα αναζητήσεις σεμινάρια και εκπαιδευτικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να υποστηρίξεις ένα βιογραφικό που χρειάζεται ενέσεις βελτίωσης. Ίσως πάλι να επιστρέψεις σε παλιότερα σχέδια σου σχετικά με ένα επαγγελματικό ταξίδι που καλείσαι να φέρεις εις πέρας ή μία επίσκεψη σε μία χώρα που θα μπορούσε να ανοίξει νέους ορίζοντες στην καριέρα σου. Στον προσωπικό τομέα, θα πρέπει να θέσεις σε λειτουργία και το συναισθηματικό σου κομμάτι για να αναζητήσεις στηρίγματα σε μία σχέση που δοκιμάζεται, σε μία ισορροπία που έχασε τα πατήματα της λόγω αντιπαλοτήτων που μοιάζουν κουτές. Τη νέα εβδομάδα καλείσαι να σταματήσεις να μιλάς και να σκέφτεται και να βάλεις στο ρεπερτόριο της ζωής τα συναισθήματα και τα ένστικτα σου, αφού μπορούν να σε βοηθήσουν σε πολλές απορίες που μοιάζουν δυσεπίλυτες.
To do: να επιστρέψεις σε παλιότερα επαγγελματικά πλάνα
Not to do: να βιαστείς να αμυνθείς χωρίς να γνωρίζεις αν πραγματικά σου επιτιθένται
Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου
0 comments
pennelita
23 Μαΐου, 2016 at 3:30 μμ
πραγματικα ανυπομονω να φυγει ο αρης απο τον τοξοτη και αναδρομος και τοξοτης και με εναν κρονο εκει μου εχει πεσει βαρυ στην υγεια μου ελπιζω να ανακουφιστω λιγο γυριζοντας σκορπιο αλλα προβλεπω να χω αλλα θεματα εκει..η αληθεια ειναι πως το παρελθον δεν αποτελει υγειες μελλον και επειδη με εφθειρε ψυχικα η οποια υπερπροσπαθεια και ακαρπη συμμετοχη σε κατι που ειχε αξια μονο στα δικα μου ματια επιλεγω πλεον την ενεργεια του αγνωστου απο την παρακμη της οικειοτητας ..δεν ξερω τι σημαινει κεκτημενα πλεον και τι σημαινει αυτο για τον καθε ενα ξεχωριστα..θα θελα να σημαινει την κοινη αποδοχη και παραιτηση των μελων που απαρτιζουν μια σκεψη,μια πραξη,μια σχεση,μια προσπαθεια,ενα ονειρο..διαισθανομαι ομως πως καποιοι στην ζωη μας υπαρχουν και υπηρξαν μονο για να μας στερουν αυτο ακριβως..την επιλογη στην αλλαγη κ την εξελιξη ενω ειχαν την ευκαιρια να ειναι κομματι αυτης.οι αστρολογικες σας προσεγγισεις εξακολουθουν να μας αφυπνιζουν..
Μια Κάποια
25 Μαΐου, 2016 at 11:53 πμ
Η αλήθεια είναι πως η ιδιαιτέρων αναγκών σεξουαλικότητά μου ταιριάζει και βρίσκει διέξοδο μόνο στους ελάχιστους της φτιαξιάς μου. Για όποιον/α όμως επιθυμεί την ειλικρινή φιλία μου, η πόρτα μου είναι ορθάνοιχτη.
https://www.youtube.com/watch?v=HClZwFNNMKs