Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

aquarius Υδροχόος

Μαθήματα ζωής

 

Το 2024 φαίνεται να είναι μία χρονιά που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό μίας τελευταίας ταραγμένης τριετίας που μοιάζει να κλείνει και να την αφήνεις πίσω σου. Με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο και 4ο Ηλιακό σου οίκο, και μάλιστα να συναντιούνται τον Απρίλιο, αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπου, τότε είναι αρκετά πιθανό να έχεις τη διάθεση να κάνεις μία επανάσταση απέναντι στην καταπίεση που δέχτηκες τα τελευταία χρόνια. Ίσως να επιδιώξεις να βάλεις στη ζωή σου τα ταξίδια και τις αποδράσεις, να θελήσεις να αναλάβεις έναν επαγγελματικό ρόλο που σου προσφέρει μία τέτοια διέξοδο. Ίσως πάλι να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι για εσένα και την οικογένεια σου, να θελήσεις να μετακομίσεις κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου, αφού έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τις παραστάσεις της καθημερινότητας σου. Ίσως πάλι να αντιστέκεσαι στο κατεστημένο και να αναζητάς την ευκαιρία να αποδείξεις πως μπορείς να ζήσεις διαφορετικά, πως είσαι σε θέση να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να σχεδιάζεις έξω από το γνώριμο πλαίσιο και μακριά από κοινωνικούς κανόνες οι οποίοι δε σε βρίσκουν σύμφωνο/η.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου θα αποτελέσει την ευκαιρία να μαλακώσεις τις εκφράσεις σου και να πάψεις να θέλεις να αντιδράσεις απέναντι σε αυτό που σε πιέζει. Μία νέα σχέση στη ζωή σου έρχεται να δοκιμάσει την αντοχή σου στο να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν ή στο να αγνοήσεις τις φωνές της κοινωνίας απέναντι στις επιλογές σου. Μπορεί να επιδιώξεις να έρθεις πιο κοντά με άτομα που διαθέτουν μία σωματική ή πνευματική νεανικότητα, κάτι που για κάποιους είναι κατακριτέο ή επικίνδυνο. Αν ανήκεις στις πρώτες ημέρες του ζωδίου/ωροσκόπο, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο σου από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα αποτελέσει μία σημαντική δοκιμασία σχετικά με την αντίληψη σου για το κλείσιμο κύκλων και το θάψιμο οτιδήποτε δεν έχει πλέον ζωή. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο που ο Πλούτωνας θα είναι και πάλι στο ίδιο σημείο, αλλά και ο Άρης απέναντι από το Λέοντα και μάλιστα ανάδρομος από τις 6 του μήνα, η πίεση και οι δυσκολίες εντείνονται και σε καλούν να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο  και 4ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα της οικογένειας και της καριέρας σου. Καλείσαι να βάλεις τις βάσεις για μία υγιή σχέση, να δημιουργήσεις το ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ανθίσει η σχέση σου και θα μπορέσεις να διαμορφώσεις μία οικογένεια που θα ήθελες να μην έχει ανασφάλειες και άγχη. Ίσως να προχωρήσεις σε κάποια αγορά σπιτιού ή να θελήσεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατοικία σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου και θεωρείς πως είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα στην από κοινού σας ζωή. Ίσως πάλι να επενδύσεις στον επαγγελματικό τομέα και να κάνεις τις κινήσεις που θεωρείς πως είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να εξελιχθείς στο άμεσο μέλλον. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να μπορέσεις να θέσεις γενικότερα προτεραιότητες, γιατί χωρίς αυτές μπορεί να πελαγοδρομήσεις, να πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς με πολλά χωρίς να μπορείς να οδηγήσεις τις πράξεις σου στους στόχους που έχεις θέσει. Η σύνοδος του Δία με τον κυβερνήτη σου Ουρανό τον Απρίλιο μπορεί να φέρει ταχύτατες εξελίξεις σε όλα τα παραπάνω μέτωπα, ωθώντας σε να προχωρήσεις σε κινήσεις που για κάποιους μπορεί να μοιάζουν ιδιαίτερα τολμηρές. Έχεις όμως την ανάγκη να ανοίξεις ένα παράθυρο για καθαρό αέρα, να αλλάξεις παραστάσεις ή να προχωρήσεις σε κινήσεις που σε βοηθούν να βλέπεις περισσότερο αισιόδοξα το μέλλον σου.

Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους και 5ο Ηλιακό σου οίκο από τις 25 Μαΐου και μέχρι το τέλος του έτους, θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις με πολύ πιο φιλικό προς εσένα τρόπο. Καταρχάς, είναι καιρός να προχωρήσεις στη δημιουργία του προσωπικού σου αποτυπώματος, είτε αυτό αφορά την ερωτική είτε την επαγγελματική σου ζωή. Στην πρώτη περίπτωση, είναι αρκετά πιθανό να βρεις ένα άτομο που σου ταιριάζει και δημιουργείται ένα έντονο φλερτ ανάμεσα σας. Να θυμάσαι όμως πως μπορεί τα πράγματα να μην είναι και τόσο ξεκάθαρα, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο που μπερδεύει την όλη κατάσταση. Ίσως πάλι να προκύπτει η προοπτική της απόκτησης ενός παιδιού, κάτι που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο γύρω σου, κάτι που θα αποτελέσει την αφορμή για να θέσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να θελήσεις να εργαστείς πάνω σε μία ιδέα που είναι δική σου, πάνω σε κάτι που θεωρείς πως σε εκφράζει και είναι εύκολο να το ξεκινήσεις και να το κάνεις να αποτελέσει το αποτύπωμα σου.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς, το 2ο Ηλιακό σου οίκο, για όλο το 2024 σηματοδοτεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να διαμορφώσεις εκ νέου την προσωπική σου ταυτότητα. Καταρχάς, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να πουλήσεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου σε σχέση με ό,τι έκανες παλιότερα, κάτι που όμως σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις καταρχάς πιστέψει πολύ περισσότερο στον εαυτό σου. Ίσως να είναι απαραίτητο να βάλεις σε τάξη τα έξοδα σου, να συμμαζέψεις περιττές κινήσεις και υποχρεώσεις που σε γεμίζουν με ευθύνες που μπορεί να μην έχεις ζητήσει ή έχουν πάψει να σε αντιπροσωπεύουν. Ίσως πάλι να βιώσεις μία περίοδο που θα δυσκολευτείς να αποδείξεις την αξία σου και να έχεις όφελος από αυτή την πράξη, που θα πρέπει να μοχθήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με αυτό που έχεις συνηθίσει με στόχο να κερδίσεις χρήματα. Τέλος, να θυμάσαι πως είναι καλό να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις αγορές σου, πως καλείσαι να αποφύγεις τις παρορμητικές και παράτολμες κινήσεις που είναι σε θέση να δημιουργήσουν οικονομικά βάρη στο μέλλον, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού και 9ο Ηλιακό σου οίκο φαίνεται να σε φέρνει σε επαφή με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σε κάνει να δεις ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Η κουβέντα με το συγκεκριμένο άτομο θα μπορούσε να ανοίξει ένα νέο τρόπο σκέψης, να σε κάνει να θέλεις να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό μονοπάτι δράσης σε σχέση με το συνήθη τρόπο. Ίσως πάλι να έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι που είναι καιρός να λάβει χώρα για να μπορέσεις να πάρεις απόσταση από κοντινά σου πρόσωπα που επηρεάζουν τις αποφάσεις σου. Ίσως τέλος να εμπλέκεσαι σε ένα θέμα που αφορά τα οικονομικά σου και να χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις και τις οποίες δεν έχεις ζυγίσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις ιδιαίτερα αισιόδοξες εκτιμήσεις για την έκβαση μίας υπόθεσης, καθώς θα χρειαστεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού και 3ο Ηλιακό σου οίκο, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα σε φέρει αντιμέτωπο με μία κουβέντα που θα πρέπει να γίνει εκ νέου με κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να ενταχθείς μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο σκέψης και δράσης, να επιλέγεις να πάρεις απόσταση από τη συγκεκριμένη κατάσταση αφού σε τρομάζει το γεγονός πως μπορεί να προκύψουν εντάσεις που είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, αλλά παράλληλα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις την εικόνα που έχουν για εσένα συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν πάλι αναιρείται το πλάνο μίας εκδρομής που είχε σχεδιαστεί, τότε είναι καιρός να εξετάσεις μήπως έχεις επενδύσει πολλά στους ανθρώπους που θα σε ακολουθούσαν και όχι τόσο στην εκδρομή ως αποστολή. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έχεις πλέον αλλάξει, αλλά συνεχίζεις να βρίσκεσαι κοντά σε άτομα που θεωρείς πως ταιριάζουν με την προσωπικότητα σου, κάτι που όμως δεν έχει καμία πλέον σχέση με την πραγματικότητα.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων και 2ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που χρειάζεται προσοχή σχετικά με τη διαχείριση οικονομικών θεμάτων. Προσπάθησε να αποφύγεις να εμπλακείς σε σοβαρές και συμφωνίες σχετικά με επενδύσεις και αγορές, αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς και να χαθείς μέσα σε σχέδια που μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως πάλι να φτάνουν στα χέρια σου κάποια έσοδα που δεν περίμενες, τα οποία όμως δε χρειάζεται να εμφανίσεις σε κοντινά σου πρόσωπα, γιατί είναι εύκολο να προκύψουν διεκδικήσεις και προσπάθειες να σε πείσουν πως έχεις την υποχρέωση να στηρίξεις αυτά τα άτομα. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου όταν βρεθείς μπροστά σε περιστάσεις που θα σε καλέσουν να αναλάβεις να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις τρίτων, αφού είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα της καλής σου διάθεσης και πρόθεσης να βοηθήσεις αυτούς που δείχνουν να μην τα καταφέρνουν. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού και 9ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο φαίνεται να σε ωθεί να σχεδιάσεις ή και να πραγματοποιήσεις μία απόδραση μακριά από τον τομέα της καθημερινότητας. Αν έχεις λάβει μία πρόσκληση για ένα ταξίδι, τότε προσπάθησε να την κάνεις πράξη και να βρεθείς σε ένα μέρος που μπορεί να σε ανανεώσει και να σε βοηθήσει να διώξεις από πάνω σου τα βάρη που κουβαλάς. Ίσως πάλι να είναι καιρός να μιλήσεις σε ανθρώπους που έχετε κοινές επαγγελματικές ασχολίες και να λύσετε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα σας και δημιουργούν προστριβές χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχουν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Τέλος, είναι πιθανό να θελήσεις να μιλήσεις σχετικά με τη σχέση σου και να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που νιώθεις και δεν είναι βέβαιο πως είναι εύκολα κατανοητά από την άλλη πλευρά. Προσπάθησε να είσαι σαφής με τα λεγόμενα σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σκιές που δεν είναι καθόλου χρήσιμες τη δεδομένη χρονική περίοδο.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 3ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να μπορέσεις να διαμορφώσεις κάπως διαφορετικά τον τρόπο σκέψης σου. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε εκπαιδευτικές δράσεις, που δεν είναι απαραίτητο να είναι μακροχρόνιες και επώδυνες, αλλά οι οποίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να σου προσφέρουν εφόδια ώστε να δώσεις απαντήσεις σε ζητήματα που υπάρχουν γύρω σου και σε ταλαιπωρούν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αποκτήσεις μία περισσότερο άμεση επικοινωνιακή διάθεση, να τολμήσεις να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην κρυφτείς πίσω από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μπορείς να προσφέρεις όραμα στους γύρω σου, αλλά παράλληλα θα επιδείξεις και μία διάθεση να πάρεις στους ώμους σου τις ευθύνες που απορρέουν από αυτή την απόφαση, κάτι που σημαίνει πως έχεις λόγο και δεν έχεις καμία διάθεση να αποδεχτείς τη διαφορετικότητα που θεωρείς πως είναι επιζήμια για τη συνολική προσπάθεια. Τέλος, φρόντισε να εισαγάγεις στην καθημερινότητα σου μικρές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις μία δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα, που θα αποτελέσουν την ευκαιρία να πάρεις καθαρό αέρα και να διώξεις από μπροστά σου τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Να θυμάσαι πως η επαφή με κοντινούς συγγενείς θα σου προσφέρει την ευκαιρία να βρεις απαντήσεις σε διλήμματα που σε ταλαιπωρούν. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal