Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

scorpio Σκορπιός

Σε άγνωστα νερά

 

Το 2024 μοιάζει να είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να χωριστεί σε δύο κομμάτια, το πρώτο μισό μέχρι το τέλος του Μαΐου και το επόμενο κομμάτι από εκεί και μέχρι το τέλος του έτους. Στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, και μάλιστα θα συναντήσει και τον Ουρανό στον Απρίλιο του 2024, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα αλλαγών, εξελίξεων και προοπτικών για τη ζωή σου μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αφού είναι πιθανό να γίνεται το επόμενο βήμα στη σχέση σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο προκαλείται από την επιθυμία της άλλης πλευράς. Ίσως να προκύψει μία νέα γνωριμία την οποία δεν μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο, να έρθεις αντιμέτωπος/η με ένα πρόσωπο που μοιάζει να είναι σε θέση να ανακατέψει την τράπουλα των επιλογών που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία μετακόμιση η οποία μοιάζει απαραίτητη, είτε επειδή θέλεις να δώσεις μία ευκαιρία στη σχέση σου, είτε επειδή χρειάζεται να είσαι πιο κοντά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Το δεύτερο κομμάτι του έτους μοιάζει να είναι περισσότερο προσανατολισμένο προς τον τομέα των επαγγελματικών σου θεμάτων. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς με μεγαλύτερη ζήλο και για περισσότερο χρόνο πάνω στο αντικείμενο της απασχόλησης σου ή να προκύψει η προοπτική μίας δεύτερης δουλειάς που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάγκη σου για οικονομική σταθερότητα. Ίσως πάλι να έχει προκύψει μία συνεργασία με ένα άτομο που δε γνωρίζεστε και πολύ καλά, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να δοθεί κάποιος χρόνος για να μπορέσετε να μιλήσετε την ίδια γλώσσα. Τέλος, στον προσωπικό τομέα, η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα στοίχημα για εσένα, αφού μπορεί να δυσκολεύει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και προθέσεις.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 7ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσφέροντας σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι σταθερό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπορούσες να προχωρήσεις σε μία δέσμευση που αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου, να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Ένας γάμος τη συγκεκριμένη περίοδο φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία για να βρεις λύσεις και σε πρακτικά ζητήματα της ζωής σου, να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να φέρνει καλύτερες οικονομικές συνθήκες στη ζωή σου. Μία επαγγελματική συνεργασία μοιάζει μία πολύ καλή ευκαιρία για να ενωθείς με ένα άτομο ή έναν οργανισμό που θα μπορούσε να σε εξασφαλίσει, να σε βάλει σε ένα περιβάλλον που θα νιώσεις πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που υπήρχε στη ζωή σου μέχρι σήμερα. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο μοιάζει να κινητοποιεί και να ταρακουνά τις εξελίξεις, να προσθέτει ταχύτητα στις αποφάσεις σου και να σε ρίχνει με φόρα σε μία νέα πραγματικότητα η οποία θα αποτελέσει το νέο σου σπιτικό. Αν αυτό το γεγονός σημαίνει πως φεύγεις από ένα σύστημα που δε σε εκφράζει πλέον, τότε φρόντισε να αποδεσμευτείς γρήγορα και πλήρως, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις όλα τα κεκτημένα σου. Η πραγματική σου ανάγκη και ευκαιρία βρίσκεται κάπου μακριά, εκεί που θα μπορέσεις να δεις το μέλλον μέσα από μία διαφορετική ματιά.

Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους από τις 25 Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου. Μπορεί να έχεις μία θέση εργασίας που σε κάνει να ασχολείσαι με την επένδυση πόρων σε νέες ευκαιρίες και συστήματα, να χρειαστεί να εκπαιδευτείς πάνω στα καινούργια δεδομένα της τεχνολογίας ώστε να κατανοήσεις που κρύβονται οι πραγματικές ευκαιρίες κέρδους. Ίσως πάλι να εργάζεσαι πάνω σε δύο αντικείμενα οπότε να έχεις έσοδα από δύο πλευρές, κάτι που όμως σημαίνει πως θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, γιατί υπάρχουν παγίδες εξόδων που δεν έχεις δει με την πρώτη ματιά. Στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου χημεία με ένα πρόσωπο είναι παρούσα και μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία για να νιώσεις πολύ νεότερος/η σε σχέση με την ηλικία σου, να ανακαλύψεις εκ νέου την ευχαρίστηση της σχέσης με ένα πρόσωπο που καταφέρνει να διεγείρει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σου.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 5ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 φαίνεται να δημιουργεί την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ουσιαστικές κινήσεις στην ερωτική σου ζωή. Καλείσαι να φέρεις σε επαφή τον ερωτικό ενθουσιασμό με τις προοπτικές σχετικά με το μέλλον και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα στις δύο παραπάνω καταστάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις παρακάτω μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, να κάνεις το επόμενο βήμα που εμπεριέχει την έννοια της απόκτησης απογόνων. Ίσως πάλι να έρχεσαι σε μεγαλύτερη επαφή με τα παιδιά σου και να βρίσκεσαι στη διαδικασία να βρείτε από κοινού φόρμουλες επικοινωνίας και συνεννόησης ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να προσγειώσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου μέσα από τη διαμόρφωση ενός πλάνου που θα σε βοηθήσει να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου, να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που ταιριάζει με τα ταλέντα και τις κλίσεις σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να δημιουργήσεις κάτι πολύ όμορφο πατώντας πάνω στις δυναμικές σου και γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να προσγειώσεις τα όνειρα και να τα μετατρέψεις σε πρακτικές φιλοδοξίες.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού θα μπορούσε να αναταράξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, αφού πιθανό να δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η με ανθρώπους που δε γνωρίζεις και πολύ καλά, με άτομα που έχουν βαλθεί να αναταράξουν τα δεδομένα που θέλεις να διατηρήσεις σε ισορροπία. Ίσως να υπάρχει επικοινωνία και επαφή με άτομα που έρχονται από το παρελθόν και αυτό να είναι κάπως επικίνδυνο, αφού δεν μπορείς να γνωρίζεις με ποιο τρόπο αυτή η πράξη θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στις υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν πάλι υπάρχει ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, τότε φρόντισε να διατηρήσεις τις αποστάσεις, να παραμείνεις σιωπηλός/η εκεί που θα χρειαστεί και να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις που είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια κάτι που δεν είναι ακόμα η κατάλληλη ώρα να αρχίσει να ξετυλίγεται. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα μπορούσε να αποτελεί την έναρξη μίας νέας κατάστασης στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας. Θα κληθείς να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να αλλάξει κάτι, να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες ώστε να μην υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση των ενστάσεων που κάποιοι έχουν απέναντι σου και να λειτουργήσεις γνωρίζοντας πως δεν είναι απαραίτητο να συγκρουστείς. Μπορεί να προκληθείς για να λάβει χώρα κάτι τέτοιο, να θελήσεις να εκραγείς απέναντι σε συμπεριφορές ανθρώπων που λειτουργούν με τρόπο που δεν μπορείς να διαχειριστείς, να προσπαθήσεις να σπάσεις κάποιες συμφωνίες που αρχίζουν να σε προβληματίζουν και να σε δυσκολεύουν. Τέλος, καλό θα ήταν να φροντίσεις την υγεία σου, να προστατέψεις τον οργανισμό σου από υπερβολές και παρασπονδίες που είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα τα οποία θα χρειαστούν αρκετή προσπάθεια για να ξεπεραστούν.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο την ερωτική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε γεμίσει με αισιοδοξία και ευχαρίστηση, επειδή φαίνεται ικανή να σε κάνει να αποδράσεις από τη σύγχρονη πραγματικότητα. Έχεις την ανάγκη να ονειρευτείς και να ζήσεις πέρα από το σύνηθες πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι, να κάνεις όνειρα για το αύριο βασιζόμενος/η σε ένα πρόσωπο που θα παραμείνει κοντά σου και μπορείς να το εμπιστευτείς. Ίσως πάλι να έρχεται στην επιφάνεια ένα θέμα που αφορά την υπάρχουσα σχέση σου, κάτι που μοιάζει να λειτουργεί αφυπνιστικά για εσένα, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να σου προσφέρει και την απαραίτητη ενέργεια ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Τέλος, η διαδικασία απόκτησης ενός παιδιού θα μπορούσε να γίνει μία πράξη που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο μυαλό σου, αφού δεν υπάρχουν σωματικά προβλήματα και όρια που δυσκολεύουν αυτή τη διαδικασία, αλλά όλα τα εμπόδια βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο φαίνεται να τονίζει τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να σε βάζει στη διαδικασία να κρίνεις πιο προσεκτικά τη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Καλείσαι να αποφασίσεις αν θα πρέπει να θυσιάσεις την προσωπική ελευθερία στο βωμό της διατήρησης μίας θέσης εργασίας την οποία έχεις ανάγκη από οικονομικής απόψεως. Ίσως να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που υπαγορεύουν την απαίτηση να αποφύγεις τις παράτολμες και βιαστικές κινήσεις στον εργασιακό στίβο. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εστιάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης ώστε να καταφέρεις να δημιουργήσεις μία πολύ καλύτερη βάση για τον εαυτό σου με στόχο να πατήσεις καλά στα πόδια σου και να ανέβεις στον τομέα της καριέρας στο μέλλον. Τέλος, φρόντισε την υγεία σου και προσπάθησε να δεις τα σημάδια που μπορεί να δηλώνουν πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να κόψεις τις κακές συνήθειες από τη ζωή σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 6ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 σηματοδοτεί την ευκαιρία σου να προχωρήσεις σε κινήσεις εξυγίανσης της καθημερινότητας σου. Μπορεί να χρειαστεί να εστιάσεις έντονα στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας με στόχο να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που λειτουργούν με τοξικό για εσένα τρόπο. Μπορεί να θελήσεις να λάβεις απόσταση από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε κάνει να βγάζεις στην επιφάνεια τον ανταγωνιστικό σου εαυτό, που σε κάνει να χάνεις εύκολα την υπομονή σου και να κρίνεις με άδικο τρόπο τους γύρω σου ανθρώπους. Μπορεί τέλος να ξεκινάς μία νέα δουλειά και να χρειαστεί να δώσεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια των διαπροσωπικών σχέσεων, αφού είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν κόντρες με πρόσωπα που δε χρειάζεται να έχεις απέναντι σου. Στον τομέα της υγείας σου, καλό θα ήταν να φροντίσεις το σώμα σου, να προσπαθήσεις να εντάξεις στη ζωή σου αθλητικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να διαθέτεις αντοχή αλλά και ικανότητα να ξεπερνάς τις δυσκολίες και τα εμπόδια που είναι γύρω σου. Τέλος, καλό θα ήταν να δώσεις βάση στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα σου. Κάποιες αποφάσεις χρειάζεται να λαμβάνονται πολύ πιο γρήγορα, να είναι άμεσες και τελεσίδικες, να μη δίνεις το λάθος μήνυμα στους γύρω σου πως διστάζεις και δεν είσαι σε θέση να ορίσεις την κατεύθυνση που θα λάβει η ζωή σου. Σε περίπτωση διλημμάτων και αναποφιαστικότητας, να έχεις κατά νου πως μπορεί να βαραίνει το κεφάλι σου και να έχεις συχνούς πλέον πονοκεφάλους.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal