Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

virgo Παρθένος

Τόλμησε να ονειρευτείς την αλλαγή

 

Το 2024 φαίνεται να είναι μία αρκετά σημαντική για εσένα χρονιά, αφού υπάρχουν αρκετά γεγονότα που σε επηρεάζουν πλέον άμεσα. Με τον Κρόνο να παραμένει στους Ιχθείς και 7ο Ηλιακό σου οίκο, είναι καιρός να βάλεις σε τάξη το πιθανό χάος της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Θα χρειαστεί να βουτήξεις βαθιά σε σχέσεις και συνεργασίες που κινούνται χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και πλαίσιο, που καταφέρνουν να σε κάνουν να χάνεις την προσοχή σου στο στόχο. Ίσως να αποφασίσεις να αποδράσεις από μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, ειδικά μετά το καλοκαίρι όταν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα και κάτι νέο που σε βοηθά να μπορέσεις και πάλι να ονειρευτείς. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου μοιάζει να φέρνει εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να αναλάβεις ένα διπλό ρόλο στον εργασιακό χώρο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου, γιατί οι επιφανειακές δράσεις δε δικαιολογούνται, από τη στιγμή που έχεις απέναντι σου ένα άτομο σε θέση εξουσίας και ισχύος που σε παρατηρεί και προσπαθεί να κρίνει τα πεπραγμένα σου. Από την άλλη όμως πλευρά, θα μπορούσες να φέρεις κάτι νέο στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι και να κινητοποιήσεις αλλαγές, τις οποίες θα χρειαστεί να εξηγήσεις λεπτομερώς στους γύρω σου. Σε κάθε περίπτωση, έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θα απομακρύνει από μία σχέση ή μία θέση εργασίας που προσπαθούν να σε εγκλωβίσουν σε μία πραγματικότητα που δε σου ταιριάζει.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 9ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσφέροντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέα δεδομένα, να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ταξιδέψεις και να μεταφερθείς σε μέρη που σου κάνουν εντύπωση. Ένα μακρινό ταξίδι που έχεις μεγάλη ανάγκη, μπορεί να είναι πλέον μία ευχάριστη προοπτική που λαμβάνει χώρα και σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που θεωρείς πως είναι πολύ κοντά σου. Ίσως πάλι να σκεφτείς και να σχεδιάσεις τον τρόπο ώστε να μετακομίσεις σε έναν τόπο που είναι πολύ πιο κοντά σου ως προς τον τρόπο που λειτουργείς, που σε βοηθά να κινείσαι με έναν τρόπο που ταιριάζει με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σου. Ίσως τέλος να εμπλακείς σε μία εκπαιδευτική δράση που έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα μικρό σκαλοπάτι στην άνοδο της καριέρας σου. Μπορεί να επενδύσεις κάποια χρήματα ή αρκετό χρόνο, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να έχεις μετρήσει το κέρδος αυτής της πράξης, να μπορείς να δεις το αποτέλεσμα μπροστά σου. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο μπορεί να κάνει πράξη αυτό το ταξίδι που έχεις ανάγκη και είναι σε θέση να ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σου.

Η είσοδος και παραμονή του Δία στους Διδύμους και Ηλιακό σου μεσουράνημα από τις 25 Μαΐου και μέχρι το τέλος του έτους σηματοδοτεί μία ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία επαγγελματική μετακίνηση, να βρεθείς σε ένα φρέσκο περιβάλλον που μοιάζει να ταιριάζει πολύ περισσότερο με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μπορεί να σου προσφέρεται μία θέση επιρροής που σε βοηθά να φέρεις στην επιφάνεια το ταλέντο σου στην επικοινωνία και στην οργάνωση των καταστάσεων, έχοντας όμως και την υποχρέωση να αναμιχθείς με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα. Μπορεί να υπάρχει αρκετή κινητικότητα και φασαρία στη ζωή σου, να χρειαστεί να μπορέσεις να ισορροπήσεις πάνω σε δύο βάρκες ταυτόχρονα, αλλά παράλληλα ανοίγονται ενδιαφέροντα μονοπάτια στη ζωή σου. Στον οικογενειακό τομέα, μπορεί να προκύπτει μία αλλαγή που μοιάζει να φέρνει νέο ενδιαφέρον στη ζωή σου, που θα μπορούσε να σε ανανεώσει και να σε κάνει να δεις το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 7ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 θα αποτελέσει μία σημαντική αφορμή για να δεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις μέσα από διαφορετική οπτική γωνία. Καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη σχέση σου και να επεξεργαστείς το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας, εφόσον είσαι προετοιμασμένος/η να μοιραστείς τα βάρη με το πρόσωπο που θεωρείς πως μπορεί να παραμείνει στη ζωή σου. Ίσως πάλι να προκύπτουν προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου και να συνειδητοποιείς πως δε βλέπεις το μέλλον μέσα από την ίδια οπτική γωνία σε σχέση με το/η σύντροφο σου, να αντιλαμβάνεσαι πως δημιουργείται ένα ρήγμα ανάμεσα σας το οποίο θα χρειαστεί αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει. Ίσως πάλι να κλείνει ένα κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και να προχωράς παρακάτω, να αποδεσμεύεσαι από μία σχέση που ήταν βάρος για εσένα, και να γνωρίζεις από εδώ και πέρα τον τρόπο που θα πορευτείς, τις παραμέτρους που αναζητάς σε έναν άλλο άνθρωπο για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία υγιή και σταθερή σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αντιληφθείς πως κάποιοι εξετάζουν την πρόοδο σου, πως λειτουργούν ως κριτές της πορείας σου και προσπαθούν να ζυγίσουν το κατά πόσο θα μπορούσαν να σου αναθέσουν μεγαλύτερες ευθύνες και βάρη το επόμενο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, συνειδητοποιείς και εσύ ο/η ίδιος/α πως είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα και να βρεθείς σε ένα ρόλο που σε αναβαθμίζει και παράλληλα σου προσφέρει ευθύνες τις οποίες δεν είχες μέχρι σήμερα. Αν είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο, τότε φρόντισε να το κάνεις σαφές στους γύρω σου και να εξηγήσεις πως είσαι διατεθειμένος/η να βουτήξεις σε ένα χαοτικό περιβάλλον με στόχο να βρεις την άκρη του νήματος, όχι μόνο για δικό σου όφελος, αλλά για το καλό όλης της ομάδας στην οποία πλέον ανήκεις.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να συγκρίνεις τα δικά σου έσοδα σε σχέση με αυτά της σχέσης σου και να προσπαθείς να βρεις τις κατάλληλες ισορροπίες. Ίσως να νιώθεις κάπως δεσμευμένος/η σε μία σχέση που καταφέρνει να σε οδηγεί εκεί που θέλει, καθώς η άλλη πλευρά μπορεί να ορίζει τον τρόπο που θα κατανεμηθούν τα έσοδα σας ή κανονίζει τα έξοδα σας. Ίσως πάλι να νιώθεις κάπως ριγμένος/η στον εργασιακό σου χώρο, αφού συνειδητοποιείς πως δεν κερδίζεις αυτά που θα μπορούσες, αφού μπορεί να μην αξιολογείται ορθά ο κόπος σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις αιτιάσεις της άλλης πλευράς σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να λαμβάνεις μία επιθετική ή παρορμητική συμπεριφορά από το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις αιτιάσεις που φαίνεται να μην έχουν σχέση με τη σημερινή πραγματικότητα, αλλά να στηρίζονται στο παρελθόν. Ίσως πάλι να υπάρχουν συζητήσεις στη δουλειά σου σχετικά με την αμοιβή σου, να προκύπτουν συζητήσεις σχετικά με μία επαγγελματική πρόταση που επανέρχεται στο προσκήνιο και μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία σύγκρισης. Στον ερωτικό τομέα, μία επαναφορά ενός ατόμου από το παρελθόν θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα και να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις τύψεις και τις ενοχές σου.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Θα βρεθείς απέναντι σε μία ευκαιρία που παρουσιάζεται και η οποία όμως μπορεί να εμπεριέχει κάποιες έννοιες ασάφειας και αμφιβολίας. Δεν είναι καλή στιγμή για να δεσμευτείς ή να υπογράψεις κάτι, αφού μπορεί να τυφλωθείς από δεδομένα που σου παρουσιάζονται και τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως πάλι να παρουσιάζεται μία ευκαιρία για να ξεφύγεις από τα δεδομένα μίας δύσκολης και επίπονης καθημερινότητας, για να αποφύγεις την επαφή με ανθρώπους που στέκονται ως εμπόδια στις βλέψεις και επιθυμίες σου. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει πως θα εμπλακείς σε μία κατάσταση που είναι πιθανό να σε μπερδέψει και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο θα μπορούσε να επηρεάζει τα οικονομικά σου, να δημιουργεί μία μορφή ανάγκης για επένδυση για ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορεί να λυθεί χωρίς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα σχετικά με τις ευθύνες που αναλαμβάνεις, αφού είναι πιθανό να μην είναι μοιρασμένες με το σωστό τρόπο ανάμεσα σε εσένα και στα υπόλοιπα μέλη της προσπάθειας.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 8ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να έρθεις σε επαφή με θέματα των άμεσων διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να αντιμετωπίσεις αιτιάσεις από το/η σύντροφο σχετικά με τον τρόπο που θα μοιραστείτε τα κοινά σας έξοδα και να προκύψουν κάποιες αλλαγές στις προτεραιότητες σας. Ίσως πάλι να αλλάζουν τα δεδομένα στη σεξουαλική σου ζωή και να αναρωτιέσαι ποιες είναι οι προτεραιότητες σου στις σχέσεις σου, αφού μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες και γνωριμίες με άτομα που θα εξάψουν το ερωτικού σου αισθητήριο. Ίσως πάλι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα σωματικής επαφής, παρά στην πνευματική και ψυχική σύνδεση με το έτερο ήμισυ, αφού μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως η ερωτική σπίθα ανάβει μέσω αυτού του δρόμου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διασαφηνίσεις τις προθέσεις της άλλης πλευράς και να αξιολογήσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα άτομο που μπορείς να εμπιστευτείς ή μήπως πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τα δικά σου συμφέροντα και κεκτημένα. Τέλος, να έχεις στο μυαλό σου πως μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να προσπαθήσεις να λύσεις θέματα που μπορεί να επηρεάζουν την ισορροπία σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς πως κάποιες θεραπευτικές μέθοδοι μπορεί να είναι στηρίζονται στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχεις μπροστά σου, με τρόπους που φαντάζουν απότομοι, αλλά παράλληλα άκρως αποτελεσματικοί.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal