Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

pisces Ιχθύες

Σε κομβικό σημείο

 

Το 2024 είναι μία αρκετά σημαντική για εσένα χρονιά, αφού από τη μία πλευρά υπάρχει ο Κρόνος στο ζώδιο σου που επιμένει να σε δυσκολεύει και να σε περιορίζει και από την άλλη πλευρά θα περάσει ο Δίας στους Διδύμους από το τέλος Μαΐου θέλοντας να σου τονίσει την ανάγκη να δημιουργήσεις νέες βάσεις διαβίωσης.

Από τη μία πλευρά, καλείσαι να λειτουργήσεις ως ενήλικας και να αποδεσμευτείς από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορούν να βασιστούν πάνω σου άλλοι άνθρωποι που θέλουν να συνεργαστείτε και να δημιουργήσετε μία δυνατή και αποτελεσματική ομάδα, πως θα αποτελέσεις το παράδειγμα για νέους ανθρώπους που αναζητούν τα πατήματα τους στον εργασιακό τομέα. Από την άλλη πλευρά, δε φαίνεται να έχεις την ευχέρεια να ζήσεις ανέμελα στον ερωτικό τομέα, αφού μπορεί να κάνεις επιλογές συντρόφων που δεν ακολουθούν τις επιθυμίες σου ή βρίσκεσαι σε μία σχέση που περπατά πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί το οποίο είναι αρκετά πιθανό να σπάσει με την πρώτη ευκαιρία απροσεξίας. Την ίδια όμως στιγμή, η παρουσία του Δία στους Διδύμους φέρνει την ευκαιρία να αλλάξεις τόπο κατοικίας ή εργασίας και να βρεθείς σε ένα μέρος που η παρουσία νέων ανθρώπων θα σε βοηθήσει να πάρεις καθαρό αέρα. Ίσως πάλι να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργείς οικογένεια, κάτι που σημαίνει πως αναλαμβάνεις ευθύνες τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπου, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις επιλογές συντρόφου ή δουλειάς, αφού μετά το καλοκαίρι οι σειρήνες του εύκολου και γρήγορου κέρδους μπορεί να σε οδηγούν σε επιλογές που δεν μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για το χτίσιμο μίας ζωής που θα αντέξει στο χρόνο.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 3ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου οπότε και προσφέρει την ευκαιρία για αποδράσεις και εκπαιδεύσεις στη ζωή σου. Μπορεί να προκύπτουν αρκετά ταξίδια που συνδέονται με τον επαγγελματικό τομέα, να χρειαστεί να επισκεφτείς μέρη και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε ζητήματα εργασιακού περιεχομένου τα οποία σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να σου προσφέρεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα που ζουν με ένα διαφορετικό τρόπο, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην προσπάθεια σου να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις κάτι στον εκπαιδευτικό τομέα, να εμπλακείς σε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να αποτελέσει τη διέξοδο σου προς νέα δεδομένα και θα σε βοηθήσει να συναναστραφείς άτομα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παράλληλα, θα αποκτήσεις γνώσεις τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον επαγγελματικό τομέα, που ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και σε ωθούν να σκεφτείς ακόμα και μία στροφή στον τομέα της καριέρας σου. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα επιταχύνει τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα που είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή θα μπορούσε να αποτελέσει την επανάσταση απέναντι στους κανόνες και τους νόμους της ζωής σου.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους και 4ο Ηλιακό σου οίκο στις 25 Μαΐου και η παραμονή του μέχρι το τέλος του έτους θα μπορούσε να επηρεάσει το σπίτι σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να αλλάξεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις, να τολμήσεις να μιλήσεις και να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα ελαφρύνουν το κλίμα μέσα σε αυτό. Ίσως να αποφασίζεις να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι, να επιδιώξεις να μετακομίσεις σε ένα χώρο που έχει περισσότερο καθαρό αέρα και σε βοηθά να είσαι κοντά με πρόσωπο του κύκλου σου. Ίσως να προκύψει η ανάγκη μίας παροδικής μετακόμισης, να επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον που βρισκόσουν πριν από αρκετά χρόνια, αφού χρειάζεσαι το χρόνο και την επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να σταθείς και πάλι στα πόδια σου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να είσαι ανοικτός/η στα καινούργια δεδομένα και να λειτουργήσεις ως μαθητής απέναντι σε ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν τις γνώσεις που έχεις ανάγκη.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σου για όλο το 2024 θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα για εσένα ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη το χάος που μπορεί να επικρατεί στη ζωή σου, να αποφασίσεις αν μπορείς να παραμείνεις σε μία σχέση που δε σε ικανοποιεί ή η οποία δεν έχει όρια και κανόνες. Είναι πλέον δύσκολο να μπορείς να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου, να αφήσεις στην άκρη τις ευθύνες σου και να ζήσεις χωρίς να υπάρχουν συνέπειες από τις αποφάσεις και τις πράξεις σου. Είναι καιρός να ενηλικιωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως ζεις σε μία κοινωνία που έχει κανόνες και όρια, που δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις και να ζήσεις στο περιθώριο, χωρίς αυτή η πράξη να έχει και κάποιες συνέπειες στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν επιθυμείς να υπάρχει ασφάλεια στη ζωή σου, τότε θα χρειαστεί να παραμείνεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, να υπομείνεις κάποιες συμπεριφορές τρίτων και να αποδεχτείς τις υποχρεώσεις όπως αυτές πηγάζουν από το ρόλο που έχεις αναλάβει. Αν δεν μπορείς να αποδεχτείς όλα τα παραπάνω, τότε είναι πιθανό να διαλύεται η σχέση σου και να αποφασίζεις να προχωρήσεις παρακάτω μόνος/η, να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που μοιάζει να σε εγκλωβίζει σε ένα μοτίβο ζωής που δε σου ταιριάζει. Από την άλλη πλευρά, αν δοκίμασες μία σχέση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και έχεις συνειδητοποιήσει πως ταιριάζει με τις ανάγκες σου, τότε μπορεί να δεσμεύεσαι και να προχωράς παρακάτω έχοντας πλέον θέσει ισχυρά θεμέλια απέναντι στο χρόνο. Ένας γάμος, η δημιουργία οικογένειας ή μία επαγγελματική μακροχρόνια δέσμευση είναι στοιχεία που είναι πιθανό να λάβουν χώρα και να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τη ζωή σου από εδώ και πέρα.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού και 8ο Ηλιακό σου οίκο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλογιστείς αν έχεις μία σχέση μέσα στην οποία υπάρχει σεβασμός για την προσωπικότητα της κάθε πλευράς. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα με το έτερο ήμισυ και να λύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα κοινά οικονομικά σας, να αποφασίσεις αν είσαι διατεθειμένος/η να επιμείνεις να μοιράζεσαι κομμάτια μίας ζωής τα οποία όμως δεν είναι κατάλληλα μοιρασμένα. Μπορεί να χρειαστεί να ισορροπήσεις πάνω σε νέα δεδομένα που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν είσαι μόνος/η σου, πως έχεις την ανάγκη στήριξης από ένα πρόσωπο που στέκεται δίπλα σου, παρά το γεγονός πως μπορεί να μην καταλαβαίνει τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να χρειαστεί να γίνει μία σοβαρή συζήτηση σχετικά με τις αποδοχές σου ώστε να λυθούν κάποιοι προβληματισμοί σου που καταφέρνουν να σε κάνουν να νιώθεις αστάθεια ως προς τις αποφάσεις σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού και 2ο Ηλιακό σου οίκο, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό θα σε βάλει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για να καταφέρεις να διατηρήσεις μία κάποια οικονομική ασφάλεια στη ζωή σου. Μπορεί να χρειαστεί να πουλήσεις αντικείμενα που δεν έχεις πλέον ανάγκη ή να αποχωριστείς συνήθειες που έχουν κάποιο οικονομικό τίμημα στη ζωή σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να τακτοποιήσεις τις χρηματικές σου οφειλές και να κλείσεις τις εκκρεμότητες που παραμένουν και αποτελούν μία σημαντική απειλή για το μέλλον σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα, γνωρίζοντας όμως πως κάτι τέτοιο δε σε κάνει θύμα των περιστάσεων, αλλά έναν άνθρωπο που έχει αδυναμίες και δημιουργεί υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτα πρόσωπα τις οποίες δεν μπορεί να αγνοήσει στο μέλλον.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους, που επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Μπορεί να έρχεσαι σε επαφή με ένα πρόσωπο που μοιάζει να σου προσφέρει τη λύση στα προβλήματα σου, που φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο μοτίβο διαβίωσης που σε βοηθά να ξεγλιστρήσεις από τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σου. Ίσως πάλι να βρεθείς μπροστά σε μία προοπτική που είναι έντονα αισιόδοξη και εντυπωσιακή, να θαμπωθείς από το αποτέλεσμα που σου υπόσχονται και να μη δώσεις σημασία στα ψιλά γράμματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν όλο το αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να μπορεί να πάρεις τη γνώμη ανθρώπων που στέκονται δίπλα σου όλα τα χρόνια και σε στηρίζουν χωρίς να παρέχουν φρούδες ελπίδες και να έχουν προσωπικό όφελος από αυτή την πράξη τους. Αν πάλι όντως προκύπτει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σου, τότε καλό θα ήταν να θυμάσαι πως κάθε απότομη άνοδος μπορεί να συνοδευτεί από μία γρήγορη πτώση στο έδαφος, για την οποία καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού και 8ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή της λογικής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπεις σε μία κουβέντα ώστε να λύσεις τα προβλήματα της οικειότητας με την άλλη πλευρά, να βρείτε τις ισορροπίες στα κοινά σας οικονομικά, να μπουν νέοι στόχοι για τη σχέση σας. Ίσως να λείπει η συντροφικότητα και η οικειότητα, να έχετε πάρει αποστάσεις μεταξύ σας που δε βοηθούν ώστε να ξεπεραστούν οι διαφωνίες ανάμεσα σας, να έχει χαθεί η αρχική έλξη. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το οικονομικό σου πλάνο και να συνειδητοποιήσεις πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη στήριξη που σου παρέχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που μέχρι σήμερα μοιράζονταν μεταξύ περισσοτέρων μελών.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Κριού και 2ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για εσένα ώστε να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου και να προσπαθήσεις να διαμορφώσεις την ατομική σου ταυτότητα. Με την ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου, φαίνεται πως έχεις ανοικτούς λογαριασμούς με τον εαυτό σου, πως είναι καιρός να διαμορφώσεις τις βάσεις σου πάνω στις οποίες θα χτίσεις τη ζωή σου. Μπορεί να απομακρύνεσαι από μία σχέση ή ένα εργασιακό περιβάλλον που σε έβαλε στη διαδικασία να χάσεις τον εαυτό σου και να χρειαστεί να συστηθείς εκ νέου στο περιβάλλον σου. Μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσεις τα δικά σου αντικείμενα με τα οποία θα γεμίσεις το νέο τόπο κατοικίας σου, να ζήσεις έχοντας κατά νου πως δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από τρίτους. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τα έσοδα σου, να φροντίσεις να κάνεις σημαντικές κουβέντες στον επαγγελματικό χώρο ώστε να μπορέσεις να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Από την άλλη πλευρά, είναι πάντα εύκολο να κρυφτείς από τις παραπάνω ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν, παραμένοντας σε μία σχέση που σου προσφέρει κάλυψη και δυνατότητα να μην εκτίθεσαι απέναντι σε μάτια που θεωρείς πως θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Παρόλα αυτά, μία τέτοια απόφαση θα μπορούσε να σε βάλει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε συγκεκριμένους συμβιβασμούς που δεν ταιριάζουν με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που φανεί στη διάρκεια του χρόνου και θα δημιουργήσει αναταράξεις.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal