Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

taurus Ταύρος

Ώρα να τολμήσεις

 

Το 2024 μοιάζει να είναι η χρονιά που θα σε οδηγήσει στο ταμείο σχετικά με τις ευκαιρίες και τις επιλογές που έκανες την προηγούμενη διετία. Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι το τέλος του Μαΐου, και μάλιστα να συναντά τον Ουρανό τον Απρίλιο, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε μία παρορμητική κίνηση για κάποιους, η οποία είναι σε θέση να αλλάξει τη θέση σου, το ρόλο σου, την ταυτότητα σου. Αυτό που φαίνεται να έχεις ανάγκη είναι να προχωρήσεις παρακάτω, να διώξεις από πάνω σου ό,τι σε βαραίνει και έχει πάψει να έχει ουσία και ενδιαφέρον για εσένα, ακόμα και μέσα από μία κίνηση που είναι αρκετά ανατρεπτική. Αν όμως έχει ζυγίσει όλο το προηγούμενο χρονικό αυτό το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου αλλά και το χαρτί μπροστά σου, τότε μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να αναρωτιέσαι αν θα σε βγάλει εκεί που έχεις ονειρευτεί.

Μία νέα σχέση, ένα επαγγελματικό βήμα που σου αλλάζει κατεύθυνση, μία μετακίνηση μακριά από τη βάση σου, μία απόφαση που σηματοδοτεί την αλλαγή των προτεραιοτήτων σου είναι στοιχεία που σε κάνουν να μοιάζεις έτοιμος/η να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά. Δεν μπορείς να περιμένεις τις αποφάσεις τρίτων, δεν είσαι σε θέση να παραμείνεις δέσμιος/α του ρυθμού που δίνουν οι άλλοι με αποτέλεσμα να μοιάζει πως επαναστατείς. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που κάνεις είναι να εκπληρώνεις αυτό που είσαι, εφόσον την προηγούμενη διετία έχεις σκάψει μέσα σου και έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις το μονοπάτι που εκφράζει τον πυρήνα σου και όχι αυτό που αποτελεί την εύκολη, αλλά και παροδική λύση στα προβλήματα σου. Τον τελευταίο μήνα του έτους, με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο Λέοντα, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η απέναντι σε εμπόδια και αδιέξοδα που βρίσκεις μπροστά σου και οφείλονται στην υπέρμετρη αισιοδοξία της προηγούμενης περιόδου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο σου μέχρι τις 25 Μαΐου οπότε και θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του έτους. Η παραμονή του Δία στο ζώδιο σου μοιάζει με την ευκαιρία σου να κάνεις ένα μεγάλο άλμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να τολμήσεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις που σε βοηθούν να εξελιχθείς. Καταρχάς, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι σχέσεις, μπορείς να βρεις ένα άτομο που κουμπώνει στα θέλω σου και θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό σου έτερο ήμισυ. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να προχωρήσεις σε συγκατοίκηση ή δέσμευση, να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας. Στον επαγγελματικό τομέα, σε περίπτωση που έχεις κατά νου τη σύνδεση σου με ένα πρόσωπο με στόχο τη συνεργασία, φρόντισε να τεθούν με προσοχή οι οικονομικές παράμετροι του όλου εγχειρήματος, ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι διαφωνίες σε μελλοντικό χρόνο.

Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο σου τον Απρίλιο, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στην παραπάνω σύνοδο τον Μάιο, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση σχετικά με τη ζωή σου και να κάνεις ένα βήμα που σε αποδεσμεύει από την υπάρχουσα καθημερινότητα σου. Μπορεί να σου προσφέρεται κάτι που μοιάζει πολύ μεγαλύτερο από όσο φανταζόσουν και να αρπάζεις μία ευκαιρία που σημαίνει πως εμπιστεύεσαι το πεπρωμένο αλλά και τις δυνατότητες σου. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγεις είναι ή έννοια της ύβρεως, η τάση σου να γίνεις έντονα αλαζονικός και εγωιστής, μαζεύοντας γύρω σου αντιπάλους και εχθρούς που δεν έχεις καμία ανάγκη στο μονοπάτι που αποφασίζεις να ακολουθήσεις.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 25 Μαΐου και η παραμονή του στο 2ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι και το τέλος του έτους, θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις τα οφέλη των προσπαθειών της προηγούμενης χρονικής περιόδου. Μπορεί να δεις τις απολαβές σου να μεγαλώνουν, να πατάς πολύ καλύτερα στα πόδια σου και να διεκδικείς ένα μερίδιο που θεωρείς πως σου ανήκει. Μπορεί να εργάζεσαι παράλληλα σε δύο αντικείμενα, αφού έχεις την ανάγκη να διατηρείς το μυαλό σου ανοικτό σε ερεθίσματα και προοπτικές. Ίσως τέλος να αποφασίζεις να επενδύσεις στη γνώση, να ξεκινάς μία εκπαιδευτική διαδικασία που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το μισθό σου το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό που έχει σημασία να κατανοήσεις είναι πως πέρα από την ύλη, πλούτος μπορεί να είναι και η εξάσκηση του νου, το άνοιγμα του σε νέα δεδομένα, η επαφή σου με τον κόσμο πέρα από το σύνηθες και καθημερινό σου περιβάλλον.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς, το 11ο Ηλιακό σου οίκο για όλη τη χρονιά μοιάζει με την ευκαιρία σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου μέσα στο κοινωνικό σου σύνολο. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις απόσταση από υπάρχοντες φίλους σου, να μην είσαι σε θέση να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι με πρόσωπα που θεωρείς πως δεν έχετε αρκετά πλέον κοινά ανάμεσα σας. Ίσως να θεωρήσεις πως πατάς καλύτερα στα πόδια σου και δεν μπορείς να σέρνεσαι πίσω από απόψεις και ιδέες τρίτων, να ανήκεις σε ομάδες που δε σε εκφράζουν πλήρως, να ακολουθείς δραστηριότητες που δεν ικανοποιούν την ανάγκη σου να γίνεις περισσότερο χρήσιμος/η στο κοινωνικό σύνολο. Ίσως πάλι να κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σου και να προχωράς στο επόμενο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ζορίζεσαι ή πως δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις τις επιταγές του μυαλού και της καρδιάς σου. Τέλος, αν νιώθεις πως είσαι ικανός/η να δημιουργήσεις κάτι στο οποίο θα μπορούσαν να ενταχθούν άλλοι άνθρωποι, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις πράξη και να προσπαθήσεις να εκφράσεις μέσω αυτού τη φιλοσοφία σου. Μπορεί να δεχτείς κριτική και να βρεις μπροστά σου αντιπάλους, αλλά παράλληλα θα καταφέρεις να κοιτάξεις στα μάτια ανθρώπους που μέχρι σήμερα θεωρούσες πως ανήκουν σε ένα διαφορετικό κύκλο επιρροής της κοινωνίας μας.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να δημιουργεί κάποιες σκιές στον τομέα της καθημερινότητας, να σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις μήπως διατηρείς στη ζωή σου δραστηριότητες που έχουν πάψει πλέον αν σε εκφράζουν. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση σου με κάποια πρόσωπα της καθημερινότητας σου, να έχεις απομακρυνθεί και να μην μπορείς να βρεις κοινούς πλέον κώδικές. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κοιτάξεις το κομμάτι της υγείας σου, να προσπαθήσεις να βρεις καλύτερα πατήματα για εσένα μέσω της διατροφής ή της άσκησης, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις ή να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις που θα προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό φαίνεται να σε καλεί να προχωρήσεις σε μία φάση εσωστρέφειας με στόχο να αντιμετωπίσεις συναισθήματα που κουβαλάς μέσα σου και δημιουργούν εντάσεις στην καθημερινότητα σου. Μπορεί να υπάρχουν κατάλοιπα πικρίας, αδικίας και στενοχώριας από ένα προηγούμενο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου δεν έλαβες την ανταπόδοση ή ανταπόκριση που θεωρούσες πως σου αξίζει, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν στο περιβάλλον σου άτομα που στρέφονται απέναντι σου και είναι καιρός να τα αντιμετωπίσεις. Μην προσπαθήσεις απλά να εκφράσεις το θυμό σου, αλλά φρόντισε να επιλύσεις όλα όσα παραμένουν ως εκκρεμότητες εδώ και πολύ καιρό, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να σέρνεις μαζί σου βάρη που δε σου ανήκουν.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να εξετάσεις κατά πόσο θεωρείς πως ταιριάζεις στο κοινωνικό σύνολο που έχεις βρεθεί. Μπορεί να αισθάνεσαι σαν το ψάρι έξω από το νερό, αλλά παράλληλα αυτό το περιβάλλον αποτελεί το εργασιακό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να το απορρίψεις έτσι απλά. Μπορεί πάλι να θεωρείς πως διατηρείς κάποιες δραστηριότητες που έχουν πάψει να σου προσφέρουν την ευχαρίστηση που κατάφερναν να σου προσφέρουν παλιότερα, με αποτέλεσμα να θέλεις να αποδράσεις. Μπορεί τέλος να προκύπτει μία επαγγελματική πρόκληση που θα μπορούσε να σε βοηθήσει οικονομικά, αλλά παράλληλα θα χρειαστεί να εξετάσεις το διαθέσιμο χρόνο σου για να απασχοληθείς σε αυτό το αντικείμενο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να δημιουργεί ένα ασφυκτικό πλαίσιο στον εργασιακό χώρο και να είναι καιρός να λάβεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σου. Θα χρειαστεί να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, χωρίς όμως αυτό να είναι και πολύ εύκολο, αφού προσπαθείς να είσαι ταυτόχρονα διπλωματικός/η αλλά και σαφής. Ίσως να μην έχεις ακόμα διαμορφώσει πλήρως το σκεπτικό σου, με αποτέλεσμα να έχεις ένα σοβαρό δίλημμα σχετικά με το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις, να δυσκολεύεσαι να βρεις τα πατήματα σου. Αυτό μπορεί να σε στριμώχνει ολοένα και περισσότερο, αφού προσπαθείς να χωρέσεις στη διάρκεια της ημέρας σου πολλές δραστηριότητες που τελικά φαίνεται να κάνουν κακό στον οργανισμό σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 12ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 σημαίνει πως υπάρχουν καρμικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο ή τις οποίες δεν μπορείς να αντιληφθείς σε συνειδητό επίπεδο. Μπορεί να υπάρχουν ζυμώσεις στο χώρο της δουλειάς σου, να προκύπτουν κινήσεις που δεν μπορείς να αξιολογήσεις αφού δεν κατανοείς κατά πόσο μπορούν να επηρεάσουν το δικό σου ρόλο μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Ίσως πάλι να έχεις μία έντονη εργασιακή καθημερινότητα η οποία δε σου επιτρέπει να σκεφτείς κατά πόσο ικανοποιείς τις προσωπικές σου φιλοδοξίες ή μήπως ακολουθείς ένα πρόγραμμα που ορίζουν τρίτοι και το οποίο δεν μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι μήπως έχει φτάσει η ώρα να διαμορφώσεις το δικό σου εργασιακό πλάνο, να χτίσεις ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα δημιουργήσεις τη δουλειά που θεωρείς πως σου ταιριάζει και θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις την εικόνα που θέλεις να έχουν οι άλλοι για εσένα.

Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν αφορμές για να εξετάσεις τη σωματική και πνευματική σου υγεία, να αποφασίσεις να ασχοληθείς με την ισορροπία των δύο παραπάνω παραμέτρων για να μπορείς να νιώθεις καλύτερα με το σώμα σου. Ίσως να ακολουθήσεις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και άσκησης, να δοκιμάσεις να πειραματιστείς και να τεστάρεις κατά πόσο είσαι σε θέση να σπάσεις τα στεγανά που διαμορφώνει το μυαλό σου και δε σου επιτρέπει να κινείσαι πέρα από τα όρια που θέτεις εσύ ο/η ίδιος/α στον εαυτό σου.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal