Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

leo Λέων

Μία ευκαιρία που δεν μπορείς να αγνοήσεις

 

Η παραμονή του Δία στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου φαίνεται να προδιαγράφει ένα αρκετά έντονο πρώτο μισό για το 2024, με επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν μπορούν να περάσουν χωρίς να τις αξιολογήσεις. Είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μία επαγγελματική πρόκληση, ειδικά τον Απρίλιο, η οποία είναι σε θέση να σε μετακινήσει από το υπάρχον περιβάλλον στο οποίο κινείσαι. Μπορεί να δελεαστείς από  μία πρόταση που σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς τον εαυτό σου με ένα διαφορετικό ρόλο, που σε απομακρύνει από ένα τοξικό περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και το οποίο μπορεί να σε εγκλωβίζει. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, το οποίο όμως χρειάζεται να έχει σαφές πλάνο και σχέδιο, ώστε να γνωρίζεις αν και πως μπορείς να στηριχτείς σε άλλα πρόσωπα που θα είναι απαραίτητο να κινούνται γύρω σου. Ίσως πάλι να προκύψει μία οικογενειακή πρόκληση, μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα και σε θέτει διαφορετικά τις προτεραιότητες σου.

Το δεύτερο μισό του έτους φαίνεται να σταματάς να πιέζεσαι τόσο έντονα από τις επαγγελματικές προκλήσεις και να αποφασίζεις να ζήσεις λίγο πιο ανέμελα, να επενδύσεις στην εκπαίδευση του μυαλού σου. Μπορεί να προκύψουν ταξίδια και επαφή με ανθρώπους που φέρνουν κάτι διαφορετικό στη ζωή σου, μπορεί να πάρεις μέρος σε ομάδες που μοιάζουν να ταιριάζουν με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να είναι καιρός να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα της προσωπικής σου ζωής, να αποφασίσεις να προχωρήσεις στην απόκτηση ενός παιδιού. Απλά να θυμάσαι πως στο τέλος του έτους, από τις 6 Δεκεμβρίου και μετά, ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και αυτό σημαίνει πως η εξωστρέφεια σου μετατρέπεται σε εσωστρέφεια και δεν μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που είχες στο μυαλό σου όταν ξεκινούσες μία αποστολή πριν από μερικούς μήνες. Προσπάθησε να συμμαζέψεις την ορμητικότητα σου και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου, καθώς χρειάζεται να καθαρίσεις το τοπίο γύρω σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και Ηλιακό σου μεσουράνημα μέχρι τις 25 Μαΐου προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και προόδου. Θα βρεθείς σε ένα χρονικό σημείο που θα μπορούσες να κάνεις μία σημαντική κίνηση σχετικά με την καριέρα σου, που είσαι σε θέση να τολμήσεις να πάρεις στους ώμους σου ευθύνες που είναι βαριές, αλλά παράλληλα θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στην πορεία σου. Καλείσαι να αναλάβεις το τιμόνι του οχήματος στα χέρια σου και να το οδηγήσεις σε ασφαλή μονοπάτια, να βρεις τις λύσεις σε προβλήματα που επιμένουν να υφίστανται, αλλά παράλληλα να εξαργυρώσεις και αυτή την προσπάθεια μέσω προσωπικού κέρδους και αναγνώρισης. Ίσως πάλι να γίνεις περισσότερο επίμονος/η ως αφεντικό, να επιδιώξεις να λειτουργήσεις με συγκεντρωτικές διαθέσεις και να καθοδηγήσεις την ομάδα που έχεις προς μία κατεύθυνση που θεωρείς πως είναι η σωστή, χωρίς απαραίτητα να ακούς τις διαφορετικές γνώμες των γύρω σου. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα λειτουργήσει εξαιρετικά αφυπνιστικά και επαναστατικά, μπορεί να απομακρύνει από κοντά σου κάποιες δομές και προοπτικές που δε φαίνεται να αντέχουν στο χρόνο και να σου ανοίξει το δρόμο να κοιτάξεις παρακάτω το μέλλον σου. Μία επαγγελματική πρόταση που συνδυάζει την πρόκληση με την αναγνώριση είναι ένα στοιχείο που δεν μπορείς να αγνοήσεις και μπορείς να την αποδεχτείς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα σου γίνει.  Ίσως πάλι να αποφασίσεις πως είναι καιρός να κάνεις κάτι στον προσωπικό τομέα, να προχωρήσεις παρακάτω τη σχέση σου ακόμα και σε ένα γάμο αφού η δημιουργία οικογένειας είναι ένα μεγάλο πλέον στοίχημα για εσένα.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 25 Μαΐου και η παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους θα αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να πάψεις να νιώθεις τόσο έντονα πιεσμένος/η στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να αποφασίσεις να λειτουργήσεις πιο ανέμελα και παιδιάστικα, να γίνεις μέλος μίας εργασιακής ομάδας και να πάψεις να βλέπεις τα πράγματα αφ’ υψηλού και από απόσταση. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο στην προσωπική σου ζωή που σε καλεί να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες πληροφορίες και απόψεις που θα σε βοηθήσουν να ακολουθείς το ρυθμό της ζωής όπως διαμορφώνεται από εδώ και πέρα. Η ενασχόληση σου με κοινωνικά ζητήματα και δρώμενα είναι ένα στοίχημα για εσένα και αυτό μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να εμπλακείς στα κοινά.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 8ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 θα αποτελέσει ένα κρυφό αγκάθι που προσπαθεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να έχεις την οικονομική στήριξη που περίμενες από το/η σύντροφο, πως είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που είναι σε θέση να σου παρέχει την ασφάλεια που αναζητάς. Ίσως πάλι να κατανοείς πως υπάρχουν ρήγματα στη σχέση σου, πως χάνεται η ομαλή ροή της πληροφορίας ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά, πως είναι δύσκολο να μπουν κανόνες σε μία σχέση που ξεκίνησε διαφορετικά σε σχέση με το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα. Ίσως πάλι να χάνεις το σεξουαλικό σου ενδιαφέρον για την άλλη πλευρά, να παρατηρείς πως δεν υπάρχει πλέον αυτή η σπίθα ανάμεσα σας, πως λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά σωματικά στη συγκεκριμένη σχέση. Η απάντηση στο παραπάνω θέμα δεν είναι η εύρεση άλλου/ης ερωτικού/ης συντρόφου, αλλά το να εργαστείς με τον εαυτό σου και να αναζητήσεις απαντήσεις σε δικά σου ερωτήματα που σε κάνουν να μην μπορείς να δεθείς με ένα άλλο άτομο. Ίσως να αδυνατείς να εμπιστευτείς το άτομο που βρίσκεται απέναντι σου, γιατί έχεις εικόνες και αναμνήσεις από μία κατάσταση που σου άφησε συναισθηματικά κενά και κατάλοιπα, αλλά και οικονομικά ζητήματα τα οποία προσπαθείς να κλείσεις.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν υπάρχει ένα κοινό μήκος κύματος με την άλλη πλευρά, αν μπορείς να επικοινωνήσεις βασιζόμενος/η στα δικά σου πιστεύω ή ακολουθείς τα δεδομένα που θέτει η άλλη πλευρά. Ίσως να δυσκολεύεσαι να βρεις την ισορροπία σε μία συζήτηση που θα μπορούσε να σε εκθέσει, γι’ αυτό και να προσπαθείς να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις. Ίσως πάλι να χρειαστεί να πάρεις μέρος σε θέματα που αφορούν συγγενικά σου πρόσωπα, να τα στηρίξεις στην προσπάθεια που κάνουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που έχουν μπροστά τους και την ανάγκη να πάρεις μέρος σε διεργασίες που φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής τους. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε ένα σημαντικό και τολμηρό βήμα σχετικά με τα επαγγελματικά σου, κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις και να ανοίξεις τα φτερά σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έχεις στα χέρια σου μία πρόταση που σε ενθουσιάζει, αλλά παράλληλα σε τρομάζει, αφού αλλάζει τα υπάρχοντα δεδομένα της ζωής σου. Ίσως πάλι να καλείσαι να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι σε έναν τόπο που θα μπορούσε να ανοίξει νέα μονοπάτια στη ζωή σου, έχοντας όμως και μία φοβία βαθιά μέσα σου. Τέλος, ίσως να σκέφτεσαι κατά πόσο είναι θεμιτό να συνεχίσεις να ζεις χωρίς να επιτρέπεις σε άλλους να σε προσεγγίσουν, αφού κάτι τέτοιο σου προσφέρει την απαραίτητη ελευθερία που έχεις ανάγκη, αλλά παράλληλα σε κάνει να νιώθεις μισός/η κάποιες στιγμές.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους, μία συνθήκη που θα μπορούσε να σε μπερδέψει και να σε κάνει να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η σχετικά με τις υποσχέσεις που θα δώσεις σε άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αφού δεν μπορείς να γνωρίζεις αν μπορείς να τα εμπιστευτείς. Ίσως να προκύπτουν νέες γνωριμίες και προτάσεις, οι οποίες όμως δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται, αφού κρύβουν δεδομένα που θα μπορούσαν να σε βλάψουν σε βάθος χρόνου. Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να αποφύγεις τις ονειροπολήσεις και να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει, αφού είναι πιθανό να μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα είναι αρκετά δύσκολο να ξεμπλέξεις σε βάθος χρόνου. Τέλος, μία επαγγελματική προοπτική μπορεί να μοιάζει εξαιρετικά ελπιδοφόρα, αλλά παράλληλα θα χρειαστεί να εξετάσεις αν βασίζεται σε γερά θεμέλια ή αποτελείται από λόγια του αέρα. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο χρειάζεται κάποια προσοχή σχετικά με τα λεγόμενα σου, γιατί μπορεί να εκτεθείς σε βάθος χρόνου. Ίσως να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις καταστάσεις που μοιάζουν να είναι έτοιμες να ξεφύγουν, να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τη σχέση σου με άτομα του συγγενικού κύκλου. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι μία απλή διαδικασία, αφού υπάρχουν ψήγματα ενός παρελθόντος που επιμένει να ρίχνει σκιές και αμφιβολίες στις προθέσεις σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις το σήμερα από το χθες και φρόντισε να έχεις καθαρίσει μέσα σου τις όποιες εκκρεμότητες διατηρείς και μπορούν να προκαλούν μία μορφή ασάφειας και αμφιβολίας σχετικά με το μέλλον. Σε επαγγελματικό επίπεδο, φρόντισε να ακούσεις τα λεγόμενα της άλλης πλευράς χωρίς να κλείνεις τα αυτά σου, αφού μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα σχετικά με το αν θα πρέπει να φοβάσαι το συγκεκριμένο πρόσωπο ή είναι ένα άτομο που δεν κρύβεται πίσω από τα λεγόμενα του.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό και 9ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να δημιουργήσεις ένα μεγαλύτερο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι και ζεις. Έχεις την ανάγκη να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο σε έκλεισαν την προηγούμενη τριετία, να δημιουργήσεις συνδέσεις με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά από εσένα και είναι σε θέση να φέρουν νέα δεδομένα στη ζωή σου. Ίσως να αποφασίζεις να ταξιδέψεις και να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας μετακόμισης κάπου μακριά, να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τη βάση σου σε έναν τόπο που ταιριάζει πολύ περισσότερο σε σχέση με τα πιστεύω σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία διαδικασία δημιουργίας της επαγγελματικής σου βάσης που στηρίζεται στα δικά σου πόδια, που περιλαμβάνει κομμάτια των φιλοδοξιών σου και δε χρειάζεται να ακολουθείς το ρυθμό που δίνουν άλλοι. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να εστιάσεις στο κομμάτι της εκπαίδευσης σου, να επενδύσεις σε ένα πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων που θεωρείς πως έχεις ανάγκη, όχι μόνο για το κομμάτι της καριέρας σου, αλλά και ως ανθρώπινη οντότητα για να μπορέσεις να σταθείς ισότιμα μέσα στη νέα μορφή κοινωνίας που δημιουργείται αυτή την περίοδο. Τέλος, το κομμάτι των διαπροσωπικές σου σχέσεων θα σε απασχολήσει αφού θέλεις να επαναστατήσεις απέναντι σε μία σχέση που σε καταπιέζει και θεωρείς πως δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι πιο ουσιαστικό από αυτό που έχεις κερδίσει μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάς πως η μοναξιά είναι ένα στοιχείο που στην αρχή φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά στην πορεία μπορεί να μετατραπεί σε κατάρα που σε κάνει να αναζητάς τον/ην κατάλληλο/η σύντροφο χωρίς να έχεις συνειδητοποιήσει πως δεν έχεις ακόμα ανακαλύψει τον πραγματικό σου εαυτό.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal