Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

sagittarius Τοξότης

Νέα δεδομένα

 

Το 2024 μοιάζει να συνεχίζει να είναι μία έντονα μεταμορφωτική χρονιά, αφού ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στους Ιχθείς και 4ο Ηλιακό σου οίκο και να προκαλεί ένα γενναίο συμμάζεμα σε κομμάτια της ζωής σου που δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς πλάνο και έλεγχο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως διαλύεται μία σχέση η οποία δεν έχει μέλλον, πως καλείσαι να αποχωρήσεις από ένα γάμο που έκανε τον κύκλο του, πως αναζητάς ένα νέο σπίτι ως μόνιμη κατοικία σου. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν τόσο δύσκολες καταστάσεις για εσένα, αφού η παρουσία του Δία στους Διδύμους από το τέλος Μαΐου θα σου ανοίγει νέες προοπτικές και ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορεί λοιπόν να διαλύεται μία σχέση, αλλά παράλληλα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Μπορεί να φεύγεις από ένα γάμο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει με ομαλό και ανάλαφρο τρόπο, με την προοπτική του να παραμείνετε φίλοι με το/η σύντροφο σου. Μπορεί πάλι να αποχωρείς από μία δουλειά που είχες επενδύσει αρκετά, αλλά την ίδια στιγμή ανοίγεται ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σου που θα μπορούσε να σε οδηγήσει ακόμα και σε μία προσπάθεια να αλλάξεις εντελώς επαγγελματικό ρόλο.

Το 2024 δοκιμάζει την ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και το νέο, ανάμεσα σε αυτό που ξεφτίζει στο πέρασμα του χρόνου και στην ελπίδα της γέννησης μίας νέας κατάστασης. Κοιτάζοντας πάντα στο μέλλον, είναι σχεδόν βέβαιο πως το παλιό δεν μπορεί να σε κρατήσει κοντά του και να σε βουλιάξει σε έννοιες όπως η αμφιβολία και η απογοήτευση.

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 6ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου, προσθέτοντας ταχύτητα και αρκετές παραμέτρους στον τομέα της καθημερινότητας σου. Καλείσαι να φέρεις εις πέρας μία σειρά από υποχρεώσεις που έχουν προκύψει, να εργαστείς παράλληλα σε διάφορα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης και να καλύψεις τα κενά άλλων. Ίσως να νιώθεις πως κουράζεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις, κυρίως επειδή χρειάζεται να επιμείνεις για να πείσεις κάποιους ανθρώπους σχετικά με τον τρόπο σκέψης και αντίληψης σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εστιάσεις στη φυσική σου κατάσταση, να αθληθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις και να φροντίσεις τη διατροφή σου ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές και ατασθαλίες. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα φέρει μία ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα, που ίσως και να μην περίμενες, κάτι που δεν μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο, να αγνοήσεις και να κοιτάξεις παρακάτω χωρίς να αξιολογήσεις αυτό που έχεις στα χέρια σου. Μία επαγγελματική μετακίνηση αυτή την εποχή θα μπορούσε να ανοίξει νέα δεδομένα στη ζωή σου, θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να αντιληφθείς πως μπαίνεις σε μία νέα εποχή.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους και 7ο Ηλιακό σου οίκο στις 25 Μαΐου και η παραμονή στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους, θα αποτελέσει μία μεγάλη ευκαιρία για εσένα ώστε να αναπτύξεις νέες διαπροσωπικές σχέσεις, να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον επαγγελματικό τομέα, να έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα άλμα και να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που σε βοηθά να αναπτύξεις τον εαυτό σου και να εξελίξεις τις γνώσεις και τις προοπτικές σου. Ίσως πάλι να προκύπτει και μία νέα εργασία, να χρειαστεί να απασχοληθείς πάνω σε δύο αντικείμενα και να κινείσαι σε ρυθμούς που δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι για εσένα. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να μετακομίσεις με το έτερο ήμισυ σε ένα νέο σπίτι ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, τότε καλύτερα να προχωρήσεις στη λύση αυτής με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, παρά να παραμείνεις σε μία κατάσταση που σε πιέζει και μπορεί να φέρει εντάσεις στο μέλλον. Τέλος, να έχεις κατά νου πως οι παράλληλες σχέσεις από εδώ και πέρα είναι ένα στοιχείο που δεν αποκλείεται, ακόμα και από το/η σύντροφο, οπότε φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η με τα ίχνη που αφήνεις.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και 4ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2024 θα αποτελέσει ένα αγκάθι στο κομμάτι της οικογένειας ή καριέρας. Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος τα οποία δεν είναι σε θέση να αποδεχτούν τις απόψεις και βλέψεις σου, που προσπαθούν να σε περιορίσουν. Μπορεί να βλέπεις γύρω σου προσπάθειες να σε φιμώσουν και να σε αποτρέψουν από το να προχωρήσεις σε κινήσεις που ταιριάζουν με την ανάγκη σου να ζήσεις εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τις δικές τους επιλογές. Ίσως πάλι να είναι καιρός να φύγεις μακριά από αυτό το περιβάλλον, να τολμήσεις να δημιουργήσεις τη δική σου βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τη ζωή σου από εδώ και πέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μετακομίζεις, αλλά παράλληλα συνειδητοποιείς πως προκύπτουν οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες μπορεί να μην είχες υπολογίσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο στον επαγγελματικό τομέα, να επιλέξεις να επενδύσεις αρκετό χρόνο και κόπο σε μία προσπάθεια που έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να πατήσεις πολύ καλύτερα στα πόδια σου και να δημιουργήσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Τέλος, είναι πιθανό να αποχωρείς από μία σχέση ή συνεργασία που δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου, να κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σου και να χρειαστεί να σκάψεις μέσα σου για να βρεις απαντήσεις σχετικά με το λόγο της αποτυχίας. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα σε περισσότερο βάθος, να μη μείνεις στην επιφάνεια των εικόνων και των καταστάσεων, όσο και αν κάτι τέτοιο αποτελεί για εσένα μία μεγάλη πρόκληση που δεν είναι καθόλου εύκολο να τη διαχειριστείς με σύνεση και υπομονή.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού και 11ο Ηλιακό σου οίκο φαίνεται να τονίζει το πέρασμα σε μία νέα εποχή στην οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσωπική σου ζωή. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο, να θελήσεις να προχωρήσεις σε γνωριμίες και επαφές με άτομα που είναι σε θέση να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να συνειδητοποιείς πως έχεις μικρύνει αρκετά το φιλικό σου κύκλο, πως έχεις χαθεί με πρόσωπα που κάποτε περνούσατε αρκετό χρόνο μαζί, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως έχασες την ισορροπίες στη ζωή σου. Μπορεί να θέσεις σε πρώτη προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επιδιώξεις να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, να πάρεις μέρος σε δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με ιδέες και απόψεις σχετικά με την κοινωνία μας που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις το μυαλό σου και τους κοινωνικούς σου ορίζοντες. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού και 5ο Ηλιακό σου οίκο, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό φαίνεται να δημιουργούν ένα έντονο κλίμα στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης παιδιού, μία πράξη που δεν είναι και πολύ εύκολη, αφού περιλαμβάνει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος και ειλικρίνεια τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην υπάρχουσα σχέση σου και να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες συμπεριφορές. Αν πάλι νιώθεις μόνος/η, τότε καλό θα ήταν να εξετάσεις μήπως οι ερωτικές σου επιλογές σε οδηγούν τελικά στη μοναξιά, αφού επιλέγεις ανθρώπους που στο τέλος θα χάσεις κάθε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο τους. Ίσως να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τον τρόπο με τον οποίο κάνεις τις συγκεκριμένες επιλογές, να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις προτεραιότητες που θέτεις κατά τη διάρκεια της επιλογής ερωτικούς/ης συντρόφου.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων και 4ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που θα μπορούσε να λειτουργήσει έντονα παραπλανητικά στη ζωή σου. Μπορεί να αναζητάς το νέο σου σπίτι, να μετακομίζεις σε ένα νέο χώρο ή με νέα συντροφιά. Μία τέτοια πράξη αυτή την περίοδο εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους, αφού μπορεί να προχωράς σε επιλογές που δεν είναι αρκετά ψαγμένες, που έχουν ληφθεί μετά από μία σύντομη εσωτερική σου αναζήτηση. Ίσως να προσπαθείς να καλύψεις με επιφανειακό τρόπο τις βαθύτερες ανάγκες σου, να τυφλώνεσαι από τη λάμψη μίας προοπτικής που όμως δεν έχεις βαθιές ρίζες. Ίσως πάλι να μπερδεύεσαι σε παράλληλες καταστάσεις και πορείες, να πατάς τα πόδια σε δύο βάρκες που αρχίζουν να απομακρύνονται μεταξύ τους, χωρίς να είσαι σε θέση να αποφασίσεις σε ποια από τις δύο θα παραμείνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις το δικό σου όφελος για χάρη μίας ομάδας, κάτι που όμως μοιάζει να δημιουργεί μία εσωτερική ανασφάλεια την οποία δεν είσαι σε θέση να εκφράσεις και να φέρεις στην επιφάνεια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού και 11ο Ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει με το καμπανάκι της αφύπνισης που ηχεί στα αυτιά σου και προέρχεται από άτομα του φιλικού σου κύκλου. Κάποιοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν να δεις την πραγματικότητα, να αποδράσεις από μία πλάνη στην οποία έχεις βρεθεί και η οποία απειλεί να σε καταπιεί. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως η προσωπική σου ζωή έχει βασιστεί σε μία σχέση που δε σου επιτρέπει να βλέπεις την πραγματικότητα κατά πρόσωπο, πως είσαι εγκλωβισμένος/η σε μία σχέση που δε δείχνει σημάδια εξέλιξης. Ίσως πάλι να προκύπτει η ανάγκη της απόκτησης παιδιού, ένα στοιχείο που δεν μπορείς να το αποδεχτείς χωρίς να σκεφτείς ουσιαστικά πάνω στις υποχρεώσεις που απορρέουν μέσα από αυτή την πράξη. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να αναλογιστείς μήπως η προοπτική μίας συνεργασίας θα μπορούσε να σε φυλακίσει σε μία σειρά από ευθύνες από τις οποίες δε θα μπορέσεις να αποδράσεις όσο εύκολα φαντάζεσαι.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό για όλο το 2024 αποτελεί μία πρόκληση για εσένα σχετικά με την παιδική σου προσωπικότητα. Η παραπάνω πρόταση μπορεί να σημαίνει πως έρχεσαι πιο κοντά με την έννοια της απόκτησης παιδιού, με την προοπτική του να γίνεις γονιός και να μπορέσεις να υποστηρίξεις τις ανάγκες ενός παιδιού. Ίσως να προχωράς σε μία παρορμητική και βιαστική τέτοιου είδους κίνηση, αφού ωθείσαι σε κάτι τέτοιο από τον ενθουσιασμό μίας νέας γνωριμίας ή από την ανάγκη να βγάλεις τη δική σου παιδική πλευρά. Ίσως πάλι να θέλεις να αποδράσεις από μία σχέση που σε περιορίζει και να αναζητάς τις ευκαιρίες σου σε γνωριμίες που είναι εύκολο να λάβουν χώρα, που μπορεί να προκύπτουν χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό και παράλληλα σε μπερδεύουν. Καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για προκλήσεις που είναι εύκολο να μετατραπούν σε πύρινες σχέσεις που σε οδηγούν σε μονοπάτια που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα σε σχέση με τη σταθερότητα της υπάρχουσας ζωής σου. Ίσως πάλι να ενθουσιαστείς από μία επαγγελματική προοπτική που φαίνεται να βγάζει ένα πιο ανάλαφρο κομμάτι της προσωπικότητας σου, που μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να παρασυρθείς σε μονοπάτια που κάνουν τη ζωή σου περισσότερο ευχάριστη. Ίσως τέλος να παρασύρεσαι από μία εργασιακή προοπτική που ανοίγει νέα μονοπάτια στη ζωή σου, που σε απομακρύνει από ένα περιβάλλον που σε έκανε να βαλτώσεις και να αισθανθείς πως χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal