Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

gemini Δίδυμοι

Ώρα να σπάσεις τους κανόνες

 

Το 2024, ειδικά μετά το τέλος του Μαΐου οπότε και περνά ο Δίας στο ζώδιο σου, θα αποτελέσει μία χρονιά-ορόσημο για εσένα, αφού θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ρότα της ζωής σου. Με τον Κρόνο όλο το έτος στους Ιχθείς και Ηλιακό σου μεσουράνημα, δυσκολεύεσαι να βρεις επαγγελματική ικανοποίηση, αφού κρίνεσαι αυστηρά ή δεν έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητες σου. Μπορεί να έχεις πάνω από το κεφάλι σου ένα αφεντικό που δε σου επιτρέπει να κινείσαι όπως θα ήθελες, να καλείσαι να δώσεις εξετάσεις σε βασικά κομμάτια της δουλειάς σου, να είναι απαραίτητο να δουλέψεις εντατικά και μεθοδικά για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που τίθενται στο δρόμο σου.

Με την είσοδο όμως του Δία στο ζώδιο σου, θα μπορέσεις να πάρεις βαθιές ανάσες, να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να δοκιμάσεις να ξεφύγεις από όρια και κανόνες που σε δυσκολεύουν. Μία νέα γνωριμία θα μπορούσε να φέρει προσωπικές ή επαγγελματικές εξελίξεις, να αποτελέσει τη βάση μίας νέας πραγματικότητας, μίας κατάστασης που μοιάζει να φέρνει εκ νέου την αισιοδοξία στη ζωή σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να συνεταιριστείς με ένα άτομο στον επαγγελματικό τομέα και να χτίσετε κάτι που βασίζεται στην ικανότητα σας να μετατρέπετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε ένα αποτέλεσμα που αρέσει σε μεγάλο μερίδιο κόσμου γύρω σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου οπότε και θα περάσει στο ζώδιο σου για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του έτους. Η παραμονή του Δία στον Ταύρο το πρώτο αυτό χρονικό διάστημα μοιάζει να προετοιμάζει το έδαφος για τις μεγάλες προκλήσεις που θα συναντήσεις μπροστά σου το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς στο παρασκήνιο για κάτι που θα αποτελέσει τη νέα σου επαγγελματική ασχολία, να εμπλακείς σε μία ανομοιογενή ομάδα στην οποία θα έχεις το ρόλο να συντονίσεις ώστε να κινηθεί αρμονικά. Ίσως πάλι να αυξηθεί ο όγκος της δουλειάς σου και να χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια από τρίτους, ώστε να αποφύγεις να χαθείς μέσα σε λεπτομέρειες και υλικά ζητήματα τα οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς. Καλό θα ήταν επίσης να θυμηθείς να ασχοληθείς με τα οικονομικά ζητήματα και να αποφύγεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε επενδύσεις και προτάσεις που μοιάζουν με ευκαιρίες, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως αποτελούν κάτι τέτοιο. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις την πραγματικότητα, για να μπορέσεις να κατανοήσεις τις πραγματικές διαθέσεις και προθέσεις ανθρώπων που είναι γύρω σου. Η επαφή σου με το εξωτερικό ή με ένα περιβάλλον που είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που κινείσαι θα μπορούσε να ανοίξει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Ίσως πάλι να δεις κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και να λάβεις αποφάσεις που μοιάζουν να είναι βιαστικές, αλλά παράλληλα θα αποτελέσουν και την αφετηρία για τις μεγάλες εξελίξεις του επόμενου χρονικού διαστήματος.

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 25 Μαΐου και η παραμονή του σε αυτό μέχρι το τέλος του έτους θα αποτελέσει την ευκαιρία να κάνεις βήματα που σε οδηγούν σε μία νέα κατεύθυνση. Μπορείς να ξεκινήσεις κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που μοιάζει τολμηρό και παράλληλα πολύ ελπιδοφόρο, κάτι που γεννά προσδοκίες για το μέλλον. Μπορεί πάλι να μπαίνεις σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ομάδα, σε ένα περιβάλλον που θα ανοίξει έναν καινούργιο τρόπο σκέψης για εσένα και θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από το περιβάλλον που κινείσαι και σε δυσκολεύει. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα ενδέχεται να μπερδευτούν εφόσον βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση, λόγω μίας γνωριμίας που είναι σε θέση να δημιουργήσει νέες προσδοκίες στη ζωή σου. Αν είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές προκλήσεις είναι παρούσες, αρκεί να θυμάσαι πως κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να προχωρήσουν πολύ γρήγορα και να σε βάλουν στη διαδικασία ταχύτατων εξελίξεων που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς να τις διαχειριστείς.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς και Ηλιακό σου μεσουράνημα για όλο το έτος θα αποτελέσει την αφορμή για να προκύψουν συγκρίσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας, για να εξετάσεις κατά πόσο θεωρείς πως η εικόνα που λαμβάνεις μέσα από τη δουλειά σου είναι αυτή που θα ήθελες να βγαίνει προς τα έξω, κατά πόσο έχεις καταφέρει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και μπορείς να διεκδικήσεις κάτι μεγαλύτερο. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως είναι καιρός να ενηλικιωθείς, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να φροντίσεις να ακολουθήσεις το μονοπάτι που θεωρείς πως θα μπορέσει να σε οδηγήσει στην κατάκτηση των στόχων σου. Ίσως πάλι να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη από τη δική σου, που ακολουθούν ένα τρόπο σκέψης που σε βρίσκει αντίθετο/η. Μπορεί να διαλύεται το σύννεφο μέσα στο οποίο ζούσες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να πέφτεις ξαφνικά στο έδαφος και να καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να σταθείς στα πόδια σου, να προσπαθήσεις να φέρεις αποτέλεσμα σε μία αποστολή βασιζόμενος/η στις δικές σου δυνάμεις. Τέλος, είναι καιρός να απομακρυνθείς από άτομα της οικογένειας που σε βαραίνουν πλέον, να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι και να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις παρακάτω προχωρώντας στη δημιουργία της δικής σου οικογένειας, αν θα δεσμευτείς στην υπάρχουσα σχέση σου ή θα δοκιμάσεις να ζήσεις μόνος/η σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού μοιάζει να δημιουργεί μία μορφή σκιάς στην ερωτική σου ζωή, να αποτελεί την αφορμή για να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα με το έτερο ήμισυ. Θα χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα που είναι απαραίτητη ώστε να εξηγηθούν κάποιες συμπεριφορές που προβληματίζουν, να υπάρξει η ευκαιρία ώστε να προσεγγίσεις το/η σύντροφο για να βρεθούν κοινοί κώδικες επικοινωνίας. Αν πάλι δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με τη σχέση ή τα παιδιά σου, τότε να θυμάσαι πως μπορούν να προκύψουν παράπονα από την πλευρά τους, αφού εστιάζεις στην επαγγελματική σου ζωή και αγνοείς τις ανάγκες των κοντινών σου ανθρώπων.  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό, φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις φιλικές σου παρέες και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Θα κληθείς να εξετάσεις κατά πόσο διατηρείς κοντά σου πρόσωπα που έχουν πάψει να σε ενδιαφέρουν, μήπως συνεχίζεις να λαμβάνεις μέρος σε ομαδικές δράσεις και δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Ίσως πάλι να σε προσεγγίζουν φίλοι από τα παλιά και να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν πλέον κοινοί κώδικες επικοινωνίας ανάμεσα σας ή έχει χαθεί όποιο στοιχείο σύνδεσης υπήρχε παλιότερα.  

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σου, που θα επηρεάσει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου και μπορεί να σε καλούν να πιστέψεις στην ευκαιρία που ανοίγεται, να ανοίξεις την πόρτα και να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον. Ίσως να είναι καιρός να εμπιστευτείς την τύχη σου, να πιστέψεις πως μπορεί κάποιοι να σε βοηθήσουν να αποδράσεις από μία πραγματικότητα που σε πιέζει και εξουθενώνει. Από την άλλη πλευρά, αν βρεθείς σε ένα περιβάλλον που κυριαρχούν ψέματα και φήμες, θα είναι αρκετά εύκολο να εμπλακείς σε μία τέτοια παρερμηνεία των γεγονότων και να εκτεθείς μακροπρόθεσμα στα μάτια ανθρώπων που δεν είναι καλό να έχουν μία τέτοιου είδους άποψη για τον εαυτό σου.  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να σου ζητά να αποφασίσεις αν θα εμπιστευτείς το άτομο που βρίσκεται γύρω σου και προσπαθεί να σε προσεγγίζει ερωτικά ή θα επιδιώξεις να έχεις μία επιφανειακή σχέση μαζί του. Στην πρώτη περίπτωση, θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος/η να ανοίξεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που σε φοβίζουν και τρομάζουν. Αν πάλι η συγκεκριμένη έκλειψη έχει κύριο στόχο τα επαγγελματικά σου, τότε προσπάθησε να ξεδιαλύνεις κατά πόσο έχεις κοντά σου ένα άτομο που υπόσχεται συνεργασία και κέρδη το οποίο μπορείς να εμπιστευτείς ή όχι. Η άμυνα σου βασίζεται κατά κύριο λόγο στη φοβία σου μήπως εκτεθείς σε κινδύνους τους οποίους δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με γνώμονα μόνο τη λογική σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Κριό για όλο το 2024 σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, να γίνεις περισσότερο ενεργός/η σε θέματα ευρύτερου κοινωνικού περιεχομένου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις δράση μέσα σε ομαδικές δραστηριότητες, να πάρεις μέρος και να οδηγήσεις τις εξελίξεις σε περιστάσεις που θα ζητηθεί από εσένα να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να γίνεις αυτός/η που δίνει τον τόνο στις εξελίξεις. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να λειτουργήσεις περισσότερο ατομικά μέσα σε επαγγελματικές καταστάσεις που επιζητούν την ομάδα, θέλοντας να δοκιμάσεις να τρέξεις τις εξελίξεις και να πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι της ομάδας. Μπορεί να δοκιμάζεις τις ικανότητες σου ή να προσπαθείς να εξετάσεις ποιοι είναι αυτοί που σε αποδέχονται και θα σε ακολουθούσαν στην παραπάνω προσπάθεια. Παράλληλα όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως η παραμονή του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό την ίδια χρονική περίοδο, σε βοηθά να αποφεύγεις τις εντάσεις και τη ρήξη των σχέσεων όταν γίνεσαι περισσότερο ατομιστής από όσο αντέχουν οι γύρω σου. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις κομμάτια διπλωματίας για να αποφύγεις να πέσεις σε παγίδες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν σχέσεις τις οποίες δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να αποχωριστείς. Μπορεί να μοιάζεις έτοιμος/η να προχωρήσεις την ερωτική σου ζωή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είσαι μόνος/η σε αυτή την προσπάθεια, πως χρειάζεται να διαλύσεις όλα όσα έχεις χτίσει μέχρι σήμερα, θεωρώντας πως μπορείς μόνος/η να χτίσεις τα πάντα από την αρχή. Τέλος, να θυμάσαι πως σε περιστάσεις που θα ζοριστείς και θα πιεστείς υπέρμετρα να αποδείξεις ποιος/α είσαι, τόλμησε να στηριχτείς στον ώμο του προσώπου που στέκεται δίπλα σου τόσα χρόνια, χωρίς να φοβάσαι μήπως αυτό δείξει αδυναμία ή ανασφάλεια.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal